40 jaar getrouwd feest organiseren

Bent u al 40 jaar samen, dan heeft u echt lief en leed gedeeld. Zeker omdat zulke lange huwelijken tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend zijn, is een jubileum van 40 jaar echt een reden om een feestje te geven. Een feest om uw relatie te eren, de mooie tijden samen te herinneren en naar de toekomst te kijken en dit samen met de meest dierbare mensen om u heen. Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw 40 jaar getrouwd jubileum? Bekijk dan de mogelijkheden en feestarrangementen van de SchildHoeve in Fluitenberg als feestlocatie.

Geef uw zorgen uit handen aan de SchildHoeve

Veel mensen willen wel een feest organiseren als ze 40 jaar getrouwd zijn, maar hebben geen zin, tijd of energie voor de organisatie achter een leuk feestje. Wilt u ook vieren dat u 40 jaar getrouwd bent, maar wilt u de organisatie van het feest eigenlijk niet op u nemen? Dan kunt u uw feest organiseren bij de SchildHoeve. De SchildHoeve is niet alleen de ideale locatie voor uw feestelijke bijeenkomst, maar neemt ook graag de gehele organisatie achter uw jubileum voor u uit handen. Op deze manier krijgt u een geweldig feest, zonder dat u hier ook maar iets voor hoeft te doen of over hoeft te stressen.

De SchildHoeve: een romantische feestlocatie in Fluitenberg

De SchildHoeve ligt in Fluitenberg, een groene regio in Drenthe. Niet alleen het pand van de SchildHoeve ziet er stijlvol, romantisch en sfeervol uit: ook de omgeving van de feestlocatie is bijzonder. In de winter kunt u uw feest binnen organiseren, maar in de zomer raden wij u zeker aan om gebruik te maken van de prachtige tuin die om het pand van de SchildHoeve heen ligt. Niet alleen ideaal voor een party met barbecue, maar ook zeker geschikt voor een zomerse borrel ter gelegenheid van uw jubileum. Daar komt nog bij dat u prachtige foto's kunt laten maken in de tuin van de SchildHoeve, zodat u geweldige herinneringen aan uw jubileum overhoudt waar u nog vele jaren van kunt genieten.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website ontwerp dotsolutions