Nostalgie en swing in Fluitenberg

The Magnolians Dance Orchestra geeft een speciaal “midwinter” concert. Onvergetelijke jazzmuziek uit de jaren 20 en 30 zal menig hart verwarmen. Er valt te genieten op zondagmiddag 7 februari 2016 in de Schildhoeve!

The Magnolians spelen muziek uit de periode van vóór 1940. De bezetting van drie koperblazers, drie saxofonisten en een vier mans ritmesectie, is karakteristiek voor orkesten uit de jaren twintig en dertig. Het orkest voert u terug naar het authentieke geluid van die tijd.

Herkenbare klanken van grote radio-orkesten van bandleiders als Ray Noble, Bert Ambrose, Paul Whiteman en Duke Ellington. The Magnolians spelen hun heerlijke jazz en aanstekelijke dansmuziek met verve. Ze vertolken originele arrangementen uit die tijd, van bekende arrangeurs zoals ook onze eigen Jack Bulterman.  De liefhebber zal bij deze naam direct denken aan de grote successen van het Nederlandse jazzorkest de Ramblers, dat garant staat garant voor swingende dansmuziek.  Verleidelijk voor een winterse middag?

Aanvang van het concert is 15.00 uur. De zaal gaat open om 14.30 uur. Vrij entree!

Meer informatie:  www.magnolians.nl


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website hosting dotsolutions