Whiskyproeverij

Op donderdagavond 8 maart 20168 wordt u op een plezierige wijze onderhouden door whisky-expert Henri Goossen. Vol humor en op een bijzondere, inspirerende wijze maakt hij u deelgenoot in de wereld van whisky. Henri Goossen is een entertainer pur sang, die u op het puntje van de stoel laat zitten. Ook al houdt u niet van whisky, wij garanderen u een fantastische avond. 

U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie en na een korte presentatie van Arnhold Heerts van Roparun zal de whiskyproeverij van start gaan.Tijdens de whiskyproeverij wordt u meegenomen in een rondje om de wereld waarbij  u 6 verschillende soorten whisky's met daarbij een heerlijke, smaakvol bijpassend hapje te proeven krijgt. 

Doel van de whiskyproeverij is om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel: De Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 560 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor de palliatieve zorg aan mensen met kanker.

De kosten voor deze avond bedragen € 34,95 euro per persoon. Hiervan gaat € 10,- rechtstreeks naar het goede doel. Ook bestaat er de mogelijkheid dat u van de geproefde whisky's een fles koopt. Van elke verkochte fles gaat ook nog eens 10% naar het goede doel!

U kunt een tafel reserveren via info@deschildhoeve.nl of bellen met 0528-220002. Ook kunt u reserveren via het contactformulier.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door: Slijterij Dikkers, Henri Goossen, en de SchildHoeve.

p>


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website ontwerp dotsolutions