Barbecue bij u thuis of op de zaak?

Wilt u graag volledig ontzorgt worden met een heerlijke barbecue? Gasterij & Catering de SchildHoeve komt graag bij u thuis of op de zaak.  Met onze ambachtelijk gemaakte salade's, huisgemarineerd vlees en creatieve gerechten verrassen wij u graag.

Uiteraard kunnen de arrangementen geheel op maat gemaakt worden. Hierbij kan er eventueel rekening gehouden worden met vegetariërs of speciale diëten zoals cholesterolbeperkt of glutenvrij. Wilt u een andere vleeskeuze of vis? Wij bieden u graag alternatieve topkwaliteit vlees en vis aan! De vlees en vissoorten worden vers voor u bereid, net als de huisgemaakte salades en sauzen.Onze barbecues zijn te bestellen vanaf 20 personen.

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen over onze cateringdiensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouwen Linda, Ilona of Amber nemen spoedig contact op!

Neem contact met ons op Bel ons direct

BBQ  arrangement  ‘Deluxe’

Een barbecue met de meest luxe vlees en vis gerechten die allen huisgemarineerd zijn om het product net dat beetje extra te geven. Heerlijke gerechten om u en uw gasten een ultieme barbecue belevenis te geven. Naast een ruim assortiment aan vlees- en visgerechten bieden wij u een koudbuffet met ambachtelijke salades, diverse huisgemaakte sauzen en een rijkgevulde broodmand!

Vlees/vis soorten

Uitgaande van 5 stuks vlees á totaal 400 gram vlees p.p. presenteren wij een mix van:

Extra 

Prijs per volwassene:     € 25,70

Opties tegen meerprijs:                   

Voor vegetariërs en/of ivm diëten bieden wij goede alternatieven! 

 

BBQ arrangement  ‘Comfort’

Vleessoorten

Uitgaande van 5 stuks vlees á totaal 400 gram vlees p.p. presenteren wij een mix van:

Extra

Prijs per volwassene:     € 18,00

Opties tegen meerprijs:                   

Voor vegetariërs en/of ivm diëten bieden wij goede alternatieven! 

 

 

 

Wij bezorgen ook bij u thuis

 

Meer informatie?

Wij maken graag uw cateringaanvraag / evenement op maat. Naast de mogelijkheden welke in dit overzicht staan, zijn er nog vele andere mogelijkheden. Uiteraard hebben wij voor vegetariërs, diëten en allergieën goede alternatieven. Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvend gesprek aangaan waarbij wij u kunnen vertellen wat er zoal mogelijk is? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op. Onze catering is te bestellen vanaf minimaal 20 volwassenen.

 

Bezorging

Bezorgkosten
Bestellingen binnen een straal van 10 km van de SchildHoeve met een waarde van meer dan € 100,00 worden gratis bezorgd. Voor overige bestellingen binnen een straal van 10 km van de SchildHoeve berekenen wij € 10,00.
Voor bestellingen buiten een straal van 10 km van de SchildHoeve berekenen wij € 1,15 per kilometer extra, heen en terug.

Materialen
Alle serviesgoederen, tafelzilver, tafels, stoelen, linnengoed en andere door ons ter beschikking gestelde non-consumptieve goederen blijven bezit en/of eigendom van ons.
Schade aan of verlies van deze goederen door opdrachtgever of zijn genodigden of personeelsleden veroorzaakt, moeten door opdrachtgever tegen kostprijs worden vergoed.
Wij stellen het op prijs als u de materialen terug komt brengen, indien dit niet mogelijk is kunnen wij deze ophalen tegen de kosten die ook vermeld staan bij de bezorgkosten.

Annuleringen
Annuleringen dienen per mail te geschieden via info@deschildhoeve.nl, tenminste 24 uur voor levering van de bestelling.
Bij annulering na 24 uur voor levering zijn wij genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen in verband met reeds ingekochte producten.

Neem contact met ons op

of bel ons

 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | internet marketing dotsolutions