Barbecue op locatie in Drenthe

De zomer staat weer voor de deur en dit betekent dat het barbecue seizoen weer officieel begonnen is. Wilt u een barbecue organiseren, maar heeft u geen zin om zelf boodschappen te doen, uren achter de gril te staan en alles op te moeten ruimen? Organiseer dan een barbecue op locatie met de Karbecue van de SchildHoeve.

De Karbecue: een innovatieve manier om te barbecueën

Veel mensen vinden het eten van een bbq heerlijk en vinden het evenement zelf erg gezellig, maar hebben geen zin om zelf uren achter de gril te moeten staan. Wilt u ook graag genieten van de gezelligheid van een bbq, maar ziet u het niet zitten om zelf de hele middag en avond voor kok te spelen? Dan kunt u een bbq op locatie organiseren met de SchildHoeve. 

Voor uw bbq op locatie, stuurt de SchildHoeve de zogeheten Karbecue. Dit is een mobiele barbecue die eenvoudig naar uw locatie verplaatst kan worden, waar de gril direct ontstoken kan worden om de lekkerste gerechten te maken. U hoeft zelf niet achter de gril te gaan staan, maar krijgt de lekkerste maaltijden van onze grillmeesters. Denk hierbij aan gerechten als een malse ribeye, maar ook aan low-and-slow gerookte buikspek, gerookte zalm en spareribs. U kiest wat u wilt eten en de grillmeesters in de Karbecue doen er alles aan om uw perfecte bbq te organiseren. En heeft u enkele vegetarische gasten op uw bbq? Dan wordt hier uiteraard rekening mee gehouden door onze grillmeesters in de Karbecue.

Een geslaagde bbq met de SchildHoeve

De SchildHoeve is een feestlocatie in Fluitenberg in Drenthe, waar u verschillende soorten party's kunt organiseren. Bent u jarig, heeft u een jubileum te vieren of heeft u een andere feestelijke gelegenheid op de planning staan en wilt u dit vieren met een bbq? Dan kan de SchildHoeve dit voor u regelen. Ook als u net buiten Drenthe woont en een bbq wil organiseren, komen onze grillmeesters graag met de Karbecue bij u langs om uw feest tot een groot succes te maken.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website hosting dotsolutions