Barbecue organiseren in Drenthe

Wie vindt het niet leuk om gezellig met vrienden en familie te barbecueën op een zomerse namiddag? Gasterij de Schildhoeve biedt u nu een uniek barbecueconcept, om feesten in Drenthe op een speciale wijze te vieren: de Karbecue! Bij het inhuren van onze Karbecue gaan onze grillmeesters voor u aan het werk om te zorgen voor een unieke barbecuebelevenis voor u en uw gasten. Het zal een avond worden, die de mensen nog lang zal heugen! Wij organiseren niet alleen een barbecue op uw eigen locatie, maar kunnen tevens een barbecue in Hoogeveen organiseren op onze eigen locatie, de Fluitenberg. Wilt u ook een barbecue organiseren voor uw vrienden en familie? Lees dan snel verder!

Genieten van een barbecue op uw feest

De Karbecue, een soort rijdende barbecue, is in te huren voor verschillende soorten feesten, zoals een bedrijfsfeest, een bruiloft, een jubileum of een verjaardag. Voor aanvang van uw feest zijn wij aanwezig om de nodige voorbereidingen te treffen. Al het aangeboden vlees is volledig vers, voor een optimale kwaliteit. Op het moment dat uw vrienden en familie verschijnen, gaan onze koks voor u aan de slag met het grillen van vlees en vis. Tijdens het barbecueën worden uw gasten continu bij het barbecueproces betrokken. 

Tijdens het inhuren van de Karbecue worden verschillende gerechten voor u en uw gasten bereid, namelijk:

Aan welke gerechten geeft u de voorkeur tijdens uw feest?

Meer weten over de Karbecue in Hoogeveen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Karbecue in Hoogeveen? Of wilt u de Karbecue direct inhuren voor uw eigen feest? Onze medewerkers staan u graag geheel vrijblijvend te woord, om u meer te vertellen over de diensten die wij aanbieden. 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine optimalisatie dotsolutions