Barbecuearangementen op maat voor uw personeelsfeest

Iedereen wordt blij van een goed feest, maar wat maakt een goed feest nu eigenlijk een goed feest? In de eerste plaats de aanwezigheid van leuke collega’s en een goed gesprek, maar bijna even belangrijk is de aanwezigheid van lekker eten. Houdt u in Assen of omgeving een personeelsfeest? Dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat er lekker eten op tafel komt. Door de SchildHoeve te contacteren, verwerft u die zekerheid. Wat dacht u van een heerlijke barbecue op locatie door experts die van aanpakken weten.

Neem contact op

Een totale ontzorging

arrangement-barbecue

Vanuit een ruime ervaring met cateringopdrachten zijn we bij de SchildHoeve op alles voorbereid. In minder dan 48 uur stellen wij speciaal voor uw feest op maat gemaakte barbecuearrangementen samen voor 10 tot 1000 personen. Daarbij houden we rekening met mogelijke allergieën en dieetwensen. Bovendien krijgt uw barbecue een heerlijke ambachtelijke feeling. Onze huisgemaakte salades en sauzen in combinatie met het speciaal gemarineerd vlees zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Onze creatieve gerechten zullen vast en zeker een groot succes zijn. Staat er geen apparatuur op de locatie van uw keuze? Geen enkel probleem: al het materiaal is te huur en we bieden verschillende arrangementen aan waar zeker iets naar smaak tussen zit. 

Barbecue in Assen of omgeving? De SchildHoeve!

Leuk om te weten is dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor een bedrijfsfeest, maar ook voor een particulier feest. Wij bieden tal van cateringopties aan en leveren indien gewenst aan huis. Heeft u nog een locatie nodig? Ook dan bieden wij een schilderachtige gelegenheid in een prachtig landschap aan. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via de website: wij staan u graag te woord.

 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | websites dotsolutions