De beste barbecue voor het perfecte personeelsfeest!

Een personeelsfeest is altijd een goede manier om het bedrijfsgevoel en de sfeer op het werk te verbeteren. Naast een leuke locatie en lekker veel te drinken is ook het eten van groot belang voor een geslaagde dag. Een lekkere barbecue is op een zomerse dag bijvoorbeeld een logische en goede keuze. Houdt u een dergelijk bedrijfsfeest in Emmen of omgeving en heeft u geen trek om zelf achter het fornuis te kruipen? Dan kunt u ook gewoon met de SchildHoeve contact opnemen. Wij komen op locatie een fantastisch etentje verzorgen waarbij u een complete ontzorging krijgt. 

Het perfecte bedrijfsfeestbarbecuearrangementen

Mits dat nodig is, nemen wij een complete installatie mee naar de locatie om het eten klaar te maken. Daarnaast kunt u er zeker van zijn dat ons personeel een ruime ervaring heeft in het verzorgen van dergelijke feesten. Wij zijn u graag van dienst met onder andere de volgende zaken:

Heeft u speciale wensen of verzoeken voor het personeelsfeest in Emmen of omgeving? Laat het ons dan even weten en wij houden er rekening mee. Zo kan het menu aangepast worden aan vegetarische opties of kan er rekening gehouden worden met specifieke diëten. Cholesterolbeperkt, glutenvrij en bepaalde producten waarvoor u allergisch bent eruit halen? Allemaal geen probleem. 

Barbecue in Emmen en omgeving? Kies de SchildHoeve!

Naast al dit kunt u ook bij de SchildHoeve terecht voor een grote variatie aan andere cateringdiensten. Een buffet, live cooking of koude schotels zijn stuk voor stuk onze specialiteiten. Zoekt u nog een mooie locatie? Dan is onze gelegenheid eventueel wel geschikt voor uw feest. Heeft u nog vragen of wenst u vrijblijvend een offerte aan te vragen? Neem dan zeker contact op via de website of via e-mail.

 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions