Vlees, vis, vega? Het is allemaal mogelijk met de georganiseerde barbecue van de SchildHoeve.

Als ondernemer is het niet alleen belangrijk om uw klanten en zakenrelaties tevreden te houden, maar ook uw werknemers. Een goede sfeer en verstandhouding onder de werknemers en een positief gevoel naar uw zaak toe, helpt enorm met de productiviteit. Een personeelsfeest is één van de beste manieren om dat te bereiken. Organiseert u in Hoogeveen of omgeving een dergelijk personeelsfeest inclusief een maaltijd? Schakel de SchildHoeve in voor een overheerlijke barbecue

Neem contact op

Een waaier aan optieszalm van de grill

Een goede barbecue is er eentje waar het eten lekker is, alles gesmeerd loopt en u een ruime keuze heeft. Stuk voor stuk zaken die voor u geregeld worden dankzij de expertise van de SchildHoeve. Zo zijn er onder andere volgende opties:

Ons personeel komt op locatie om feesten van 10 tot 1000 mensen te organiseren. Zo bent u niet alleen zeker van een totale ontzorging, maar ook van een goede kwaliteit van eten en dienstverlening. 

Feest in Hoogveen of omgeving? De SchildHoeve

Wij verzorgen niet alleen het vlees en de vis, maar brengen ook huisbereide salades en sauzen voor de finishing touch voor uw bedrijfsfeest. Naast de verzorging van barbecuearrangementen kunt u bij ons ook terecht voor andere cateringopdrachten. Een koud en warm buffet, live cooking, desserts, voorgerechten en ga zo maar door. Zoekt u nog een locatie voor uw feest? Dan staat onze gelegenheid in een bosachtige omgeving voor u klaar. Meer informatie nodig of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact op via de website. Wij helpen u graag verder!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website hosting dotsolutions