Binnenkort een barbecue gepland? Dan bent u bij de Schildhoeve aan het juiste adres voor een compleet verzorgde barbecue naar wens.

Lekker eten staat garant voor een leuke dag en een goed gevoel. Denkt u eraan om een barbecue voor een bedrijfs- of personeelsfeest in Meppel of omgeving te organiseren, maar heeft u geen zin of tijd in de organisatie? Contacteer dan de SchildHoeve voor een complete ontzorging. 

Neem contact op

Onze mogelijkhedenbarbecuearrangementen

Wij bieden diverse barbecuearrangementen aan waaruit u kunt kiezen tussen vlees- en vismenu's of een combinatie van beiden. Zijn er mensen op uw feest aanwezig die een allergie hebben of vegetariër zijn? Dan houden wij daar rekening mee met een aangepast menu zoals glutenvrij eten of vegetarische opties. Daarnaast is ons personeel zeer ervaren wat betreft de praktische organisatie van feesten van 10 tot 1000 mensen. Huisbereide sauzen en salades zijn een deel van het assortiment en het spreekt voor zich dat u ook alle benodigdheden bij ons kunt huren. Heeft u onvoldoende borden of een gebrek aan apparatuur? Wij zorgen hiervoor. 

Feest in Meppel of omgeving? De SchildHoeve!

De SchildHoeve biedt nog tal van andere cateringopties aan zoals een koud en warm buffet of het leuke live cooking. Tijdens dit bijzondere spektakel is eten niet alleen een belangrijk onderdeel van het feest, maar een echt deel van de ervaring. Ook is onze mooie gelegenheid prachtig om een feest te organiseren. Wij leveren zelfs aan huis. Meer informatie nodig over alle mogelijkheden of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact op via het contactformulier op de website en wij helpen u graag verder.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | hosting dotsolutions