Bedrijfsfeest organiseren in Drenthe

Heeft u als bedrijf zijnde iets te vieren? Voor een origineel en spetterend bedrijfsfeest in Drenthe bent u bij Gasterij de Schildhoeve aan het juiste adres. Ook voor personeelsuitjes kunnen wij een passende oplossing bieden op onze locatie, de Fluitenberg nabij Hoogeveen. Tijdens een bedrijfsfeest nemen wij uw zorgen volledig voor u uit handen, van de catering tijdens het feest tot de muzikale begeleiding op de achtergrond. Kiest u voor een swingende band, of krijgt een cabaretier uw voorkeur? Samen met u zoeken we naar de perfecte samenstelling van uw bedrijfsfeest!

Unieke locatie voor bedrijfsfeesten in Hoogeveen

Gasterij de Schildhoeve beschikt over een unieke locatie voor het organiseren van verschillende soorten bedrijfsfeesten. Onze zalen, die ruimte bieden aan maximaal vijfhonderd personen, kunnen volledig naar eigen wens worden ingericht qua sfeer en stijl. Wilt u een zakelijk bedrijfsfeest in Hoogeveen, of krijgt een losser feest uw voorkeur? We kunnen variëren in verschillende soorten stoelen en banken, (sta)tafels, enzovoorts. Dit maakt het mogelijk om uw bedrijfsfeest in Drenthe volledig bij de stijl van uw onderneming aan te laten sluiten.

Heeft u al eens gedacht aan een bedrijfsfeest in Drenthe met een specifiek thema? Dit kan zorgen voor een unieke sfeer tijdens het bedrijfsfeest. Wij kunnen u onder meer helpen met een bedrijfsfeest in het thema ‘Saturday Night Fever’, ‘Back to the 70’s’ of een ‘Cruisenight’.

Volledige organsiatie van uw bedrijfsfeest

Wij helpen u graag bij de volledige organisatie van uw bedrijfsfeest. Naast de aankleding van onze locatie kunnen we u bijvoorbeeld ook van dienst zijn met de organisatie van verschillende activiteiten tijdens het bedrijfsfeest. Dit kan een bedrijfsfeest informeler en vaak ook gezelliger maken!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Gasterij de Schildhoeve biedt voor bedrijfsfeesten in Hoogeveen? Onze medewerkers staan u graag geheel vrijblijvend te woord. Zo werken we samen aan de organisatie van een origineel en uniek bedrijfsfeest voor uw onderneming.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | webapplicatie dotsolutions