Bedrijfspresentatie of productlancering bij de SchildHoeve

Heeft u een nieuw product welke gelanceerd gaat worden? Gasterij en Catering de SchildHoeve in Fluitenberg, vlakbij Hoogeveen en slechts 3 autominuten verwijdert van de A28, is een geweldige locatie om uw productpresentatie te houden! Met onze 3 zalen met aangrenzende terrassen biedt dit voor ieder publiek en product de juiste mogelijkheden. Bovendien beschikken wij over een prachtige parktuin, welke u tevens kunt gebruiken voor de lancering van uw producten!

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouwen Linda, Ilona of Amber zullen spoedig contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

Kip Caravans

De juiste sfeer voor uw productlancering

Wilt u een speciale uitstraling bij uw product? Onze zalen zijn in een handomdraai om te bouwen naar ieder gewenste stijl! Daarbij houden wij natuurlijk rekening met uw eigen persoonlijke wensen.

Daarnaast kunnen wij ook diverse audio en andere hulpmiddelen verschaffen om uw productpresentatie nog beter tot zijn recht te laten komen, zoals: microfoons, beamers met beamerscherm, flipovers, podium of laptops.

Hapje en borrel of volledige maaltijd

Voorafgaand aan uw presentatie, of na afloop, kunnen wij een borrel met hapjes voor u verzorgen. Wenst u liever dat wij een volledig diner of buffet organiseren? Uiteraard is dat ook mogelijk! Hierbij kunt u onder andere denken aan;

Waarom uw bedrijfspresentatie bij de SchildHoeve?

Wilt u in een prachtige omgeving nabij snelweg A28 uw bedrijf of product presenteren? Dan bent u bij Gasterij & Catering de Schildhoeve aan het juiste adres. Onze voordelen op een rijtje:

Meer informatie?

Wenst u meer informatie betreft onze zakelijke mogelijkheden of wilt u een ruimte reserveren met een arrangement? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op.

Neem contact met ons op


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | websites dotsolutions