Begrafenis in Hoogeveen organiseren

Een begrafenis is voor velen een zware dag, zeker als het om een dierbare gaat! Om deze dag zo goed mogelijk te laten verlopen, helpt Gasterij de Schildhoeve u graag bij de organisatie van een groot deel van deze dag. Onze unieke locatie in Hoogeveen biedt de mogelijkheid voor persoonlijke ontmoetingen rond de begrafenis, het afscheid en condoleances. Het gebouw, de Fluitenberg, is gelegen in een bosrijke omgeving en beschikt over een fraaie parktuin. Een ideale locatie voor een herdenkingsdienst, de uitvaartplechtigheid, een afscheidsceremonie of een condoleancebijeenkomst na afloop van de begrafenis.

Organiseer de uitvaart op uw eigen wijze

Veel mensen geven de voorkeur aan een persoonlijke, warme sfeer tijdens de uitvaart van een dierbare. Hoe wenst u de uitvaart in te vullen? We denken graag met u mee, over een passende invulling van deze bijeenkomst. Standaardarrangementen kennen we niet bij Gasterij de Schildhoeve in Hoogeveen! Op onze locatie hebben we de beschikking over een kleine en een grote zaal, die ruimte bieden voor een paar honderd gasten.

Naast de ruimte om afscheid te nemen van een dierbare, helpen we u tevens graag bij de catering rondom een uitvaart. Denk aan een kop koffie voor uw gasten, verschillende kleine hapjes voor na afloop, een koud of warm buffet, enzovoorts. Ook de inrichting van de zaal kan naar eigen wens worden ingevuld. Na het inventariseren van uw wensen gaan we direct voor u aan de slag, om uw dierbare een waardig afscheid te bieden.

Meer informatie over een begrafenis in Hoogeveen?

Wilt u meer weten over het organiseren van een begrafenis in Hoogeveen? Onze medewerkers staan u graag geheel vrijblijvend te woord, om u meer te vertellen over de mogelijkheden die we u kunnen bieden. Zo zorgen we samen met u voor een goed georganiseerde uitvaart, die u en uw gasten nog lang zal heugen.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine marketing dotsolutions