Bijzondere feestlocatie Drenthe

Omringd door de groene natuur biedt de SchildHoeve u een prachtige feestlocatie. Hier heeft u de keuze uit diverse zalen met variërende capaciteit gelegen rondom een schitterende parktuin. De zalen beschikken over een aansluitend terras dat direct aan de parktuin ligt.

Neem contact met ons op

Feestarrangementen

Gegarandeerd een geslaagd feest

Voor een spetterend feest in de SchildHoeve kunt u zelf uw muziek meebrengen, of u kunt ervoor kiezen om een band uit te nodigen op het podium in een van de zalen. Ook voor de catering en aankleding van de zaal kunt u van te voren uw wensen met ons doornemen. En wat dacht u van een barbecuefeest in de parktuin? Geniet tijdens een zonnige dag van de groene omgeving en de sfeervolle tuin. In combinatie met onze Karbecue, die catering met barbecue combineert, bent u verzekerd van een geslaagd feest. Onze grillmeesters bereiden in onze parktuin de heerlijkste stukjes vlees en culinaire gerechten, terwijl u uw gasten verwelkomt en ontspant. Ook voor een feest met een wat kleinere groep, waarbij u gezellig met elkaar aan tafel zit in onze gemoedelijke zaal ‘de Ontmoeting’, kunt u terecht op de Schildhoeve. Op onze bijzondere feestlocatie in Drenthe kunt u alle kanten uit.

Gasterij en catering regio Drenthe

Ook komen wij graag langs om uw feest op eigen locatie met onze catering te verzorgen. Hierbij is het tevens mogelijk om gebruik te maken van onze Karbecue service. Of bent u op zoek naar een locatie voor uw zakelijke activiteit of huwelijksvoltrekking? Bij deze en andere gelegenheden helpen wij u ook graag met een geheel verzorgde bijeenkomst op onze locatie. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op via telefoonnummer 0528 22 00 02. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@deschildhoeve.nl en u mag altijd langskomen voor een impressie van de locatie. Kijk hiervoor op onze website voor een routebeschrijving.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | bouw van website dotsolutions