Business & Bites

Ontspannen gasten genieten van de sfeer, zittend op comfortabele zitzakken in de tuin van De Schildhoeve Buitengewoon

Workshops (niet verplicht)

  • De vitaliteitsmeter,  Toine Straatman
  • Onderlinge verbinding, Ingrid & Cick
  • Schapendrijven als vergaderbreak, Caroline Visser
  • Creativiteit en Teamwork, MaX Music

Aanmelden

Business & Bites

Kom je ook netwerken?

Naam(Vereist)

Mijn workshop Keuze(Vereist)

Toine Straatman: Dagvoorzitter met een verhaal

Toine Straatman is de directeur van De Entertainment Groep. Dit bedrijf werkt voor allerlei verschillende opdrachtgevers en noemt zichzelf professionele verhalenvertellers. Tijdens de netwerkbijeenkomst Vitaliteit en verbinden zal Toine als dagvoorzitter de bezoekers op zijn eigen wijze meenemen door het programma. Met zijn durf, charme en humor betrekt hij je actief bij het thema, zodat je ook daadwerkelijk zelf in beweging komt.

Over onze gastspreker Hans Nijland

Dit netwerkevent is natuurlijk niet compleet zonder een boeiende gastspreker. Hiervoor hebben wij, Hans Nijland, langst zittende algemeen directeur uit het betaalde voetbal, uitgenodigd. Op 16 mei aanstaande vertelt Hans op ons netwerkevent hoe hij samen met zijn collega’s en betrokkenen er altijd weer de schouders onder probeerde te krijgen. Een motiverend en inspirerend verhaal, bij ons op locatie. Enthousiast geworden? Meld je alvast aan via de QR code voorop!

Altijd in Vertrouwen, Ingrid & Cick

Een fijne werkcultuur en goede samenwerking is belangrijk voor elk bedrijf. Het creëren van een sfeer waarin open communicatie wordt aangemoedigd en respect voor elkaars beleving, mening en inzichten wordt gewaardeerd.  In deze workshop maken we een opzet voor manieren hoe men op een goede manier met elkaar omgaat en maken we samen inzichtelijk wat een passend gedrag is op de werkvloer.

De schapenspiegel , Caroline Visser

Ik nodig je uit om mijn reis te volgen, waarin ik mijn ervaringen deel, nieuwe uitdagingen omarm en blijf streven naar creatieve oplossingen. Laten we samen verkennen hoe de wereld van schapen, bordercollies en natuurbehoud kan bijdragen aan de ontwikkeling van groepen en individuen.

maX Music

Op zoek naar een onvergetelijke manier om uw team te versterken of uw zakelijke evenement te verrijken? maX Music biedt creatieve workshops die niet alleen inspireren, maar ook de samenwerking en communicatie binnen uw team naar een hoger niveau tillen. Met ons uitgebreide aanbod van muzikale en artistieke workshops zijn wij de ideale partner voor elk bedrijf dat waarde hecht aan creativiteit en innovatie.

#BusinessAndBites #OntmoetOntwikkelGeniet #Netwerken #Inspiratie #Vitaliteit #Duurzaamheid #Schildhoeve