Catering op locatie voor bedrijven en particulieren in Hoogeveen en omgeving?

Gasterij & Catering De SchildHoeve heeft jarenlange ervaring in catering op locatie. Onze persoonlijke dienstverlening in een ontspannen omgeving zal een ware beleving zijn voor u en al uw gasten. Van een heerlijke amuse tot een exclusief vijfgangen diner of uitgebreid koud en warm buffet, wij weten ervaringen te creëren. De catering kan aangevuld worden met de inhuur van ons grote assortiment cateringmaterialen. Wij ontzorgen u van A tot Z!

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen over onze cateringdiensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouwen Linda of Ilona nemen spoedig contact op!

Neem contact met ons op Bel ons direct

Mediteranne salade voor op het buffet

Peppersteak voor op de Barbecue bij de SchildHoeve

Heerlijke babbelplank net even iets luxer bij de SchildHoeve

U kunt bij ons terecht voor onder andere...

 

Waarom catering laten verzorgen door Gasterij & Catering de SchildHoeve?

Wij maken uw feest graag onvergetelijk met een goed verzorgde catering. Uw tuin, serre, woonkamer, kantoor, bedrijfskantine of zelf te bepalen locatie toveren wij om in een sfeervol plaatje! Wij verzorgen graag uw particuliere als zakelijke catering. Onze voordelen op een rijtje:

 

Bedrijven en particulieren die u voor zijn gegaan

Hieronder vindt u een greep van onze klanten die u voor gingen en gebruik hebben gemaakt van onze cateringdiensten:

Een geweldige dag

"Wij hebben een geweldige dag gehad met 'de Schildhoeve' als catering. Wij zijn getrouwd op onze eigen boerderij, waarbij de schildhoeve alles heeft geregeld. Met al ons ideeën en vragen werd rekening gehouden. Heel erg fijn! Wij hadden de karbecue voor het diner en hapje 's avonds en hierover hebben we veel complimenten gehad. Echt een aanrader als je gaat trouwen en op zoek bent naar een goede cateraar op locatie. " - Kimberley

Het eten was geweldig

"Naar aanleiding van ons 50 jarig huwelijk willen wij u hartelijk danken voor alle goede zorgen. Het was fantasties, prima verzorgd en bediend en het eten was geweldig. De visite was goed te spreken en hadden dit nog niet eerder meegemaakt. Met hartelijke groet en nogmaals veel dank!" - Familie Lucas.

Hele fijne bediening

"We hebben een heel fijn feest gehad. Met de complimenten voor de Schildhoeve. We hadden echt hele fijne bediening. Leuke en gezellige mensen die goed aanvoelden hoe we het graag wilden zien. Het eten was fantastisch, alleen maar goede berichten. Ook qua samenstelling van geserveerd worden en buffet. Er werd goed voor de kleintjes gezorgd. We hadden natuurlijk prachtig weer erbij, dat maakt het nog vrolijker maar alles was dik in orde. Mijn ouders hebben van het begin tot het einde genoten. Dank voor al die goede zorgen. We komen nog eens terug..." - Lotty

 

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvend gesprek aangaan waarbij wij u kunnen vertellen wat er zoal mogelijk is? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op.

Neem contact met ons op Bel ons


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine optimalisatie dotsolutions