Catering bij u op locatie in Drenthe

Gaat u binnenkort een feestje geven en wilt u die dag optimaal kunnen genieten van uw feestelijke gelegenheid en de gasten op uw feest? Zorg er dan voor dat u op de dag van het feest zo min mogelijk moet regelen. Een goede manier om hiervoor te zorgen, is door de catering van uw feest uit handen te geven.

Geniet meer van uw feestje: geef de catering uit handen

Als u de catering op uw feest zelf organiseert, bent u de hele dag onbewust bezig met het vullen van glazen, het klaarmaken van hapjes en het koken van het diner. Dit is prima als u dit leuk vindt om te doen, maar het kan ook een echte domper zijn voor de beleving van uw feest. Heeft u aan het einde van het feestje het idee eigenlijk helemaal niet genoten te hebben, dan is het namelijk iets mis gegaan. Om dit te voorkomen, kunt u er beter voor kiezen de catering van uw feest uit handen te geven.

Als u de hapjes en drankjes voor uw feestje door een externe partij laat verzorgen en serveren, kunt u uiteraard helemaal zelf kiezen wat er geschonken en geserveerd moet worden. U vertelt wat u precies wil en de cateraar zorgt ervoor dat de hapjes en de drankjes op uw feestelijke gelegenheid niet minder dan perfect zijn.

De SchildHoeve: ook voor complete catering op een locatie naar keuze

De SchildHoeve in Drenthe is niet alleen een sfeervolle locatie voor feestelijke gelegenheden, maar kan u ook voorzien van hapjes en drankjes op de externe locatie van uw feestje. Wat voor feestelijke gelegenheid u ook wil organiseren, hoeveel mensen er ook komen en welke hapjes en drankjes u ook wenst te serveren: de SchildHoeve helpt u graag. U vertelt dat u precies voor wensen en verwachtingen heeft en de SchildHoeve zorgt ervoor dat aan deze wensen en verwachtingen voldaan wordt.

Cateringservice

U kunt gebruik maken van de uitgebreide cateringservice van de SchildHoeve als u in Drenthe woont en uw feestelijke gelegenheid ook in Drenthe organiseert. Dit hoeft niet op het terrein van de SchildHoeve te zijn, want u kunt uw hapjes en drankjes ook op locatie laten bezorgen en serveren door onze medewerkers. Meer weten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en al uw vragen aan ons voor te leggen.

Contact


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine optimalisatie dotsolutions