Koud en warm buffet bij u thuis of op de zaak

Wij werken met onder andere producten uit eigen moestuin, puur natuur en dat proeft u! Tevens betrekken wij het vlees en vis van de beste slagers en visboeren. Onze kracht zit in de diversiteit aan mogelijkheden. Onze koks vinden het prachtig om met de gasten een gezellig gesprek te onderhouden over het koken, grillen en op smaak maken van het vlees en vis. Mochten er gerechten tussenstaan welke u graag wilt vervangen? Geen probleem, alle buffetten kunnen op maat gemaakt worden, naar uw persoonlijke wens. Onze buffetten zijn te bestellen vanaf 20 personen.

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen over onze cateringdiensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze cateringmanager Wilfred zal spoedig contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

Zalm op de Karbeque


 

Koud en warm buffet “Voor ieder wat wils”

Te bestellen vanaf 20 personen 

Koude gerechten

Warme gerechten

Bijgerechten

Prijs per volwassene € 25,20

Neem contact met ons op

 


Koud en warm buffet “Net even iets luxer…” 

Te bestellen vanaf 20 personen

Koude gerechten

Warme gerechten

Bijgerechten

Prijs per volwassene € 27,25

Neem contact met ons op

Koud en warm buffet “stijlvol genieten” 

Te bestellen vanaf 20 personen

Koude gerechten

Warme gerechten

Bijgerechten

Prijs per volwassene € 29,30

Neem contact met ons op

 

Koud en warm buffet “Wereldse smaken” 

Te bestellen vanaf 20 personen

Koude gerechten

Warme gerechten

Bijgerechten

Prijs per volwassene € 30,85

Neem contact met ons op

 

Stamppottenbuffet ''Stamp er op los!''

Te bestellen vanaf 20 personen

De koelere maanden komen er aan en dat betekend dat het weer tijd is voor het stamppotbuffet! Een heerlijk winters buffet die ambachtelijk bereid wordt. U kunt 3 heerlijke stamppotten uitkiezen met daarbij ook 3 vleessoorten. Zo zal er voor iedereen een heerlijke stamppot zijn.

Soorten stamppot

U kunt 3 soorten stamppot uit onderstaande kiezen:

Vleessoorten

U kunt een keuze maken uit 3 van onderstaande vleessoorten:

Garnituren

Prijs per persoon € 18,00

Neem contact met ons op

 

Wij bezorgen ook bij u thuis

 

Meer informatie?

Wij maken graag uw cateringaanvraag/evenement op maat. Naast de mogelijkheden welke in dit overzicht staan, zijn er nog vele andere mogelijkheden. Uiteraard hebben wij voor vegetariërs, diëten en allergieën goede alternatieven. Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvend gesprek aangaan waarbij wij u kunnen vertellen wat er zoal mogelijk is? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op. Onze catering is te bestellen vanaf minimaal 20 volwassenen)

 

Bezorging

Bezorgkosten
Bestellingen binnen een straal van 10 km van de SchildHoeve met een waarde van meer dan € 100,00 worden gratis bezorgd. Voor overige bestellingen binnen een straal van 10 km van de SchildHoeve berekenen wij € 10,00.
Voor bestellingen buiten een straal van 10 km van de SchildHoeve berekenen wij € 1,15 per kilometer extra, heen en terug.

Materialen
Alle serviesgoederen, tafelzilver, tafels, stoelen, linnengoed en andere door ons ter beschikking gestelde non-consumptieve goederen blijven bezit en/of eigendom van ons.
Schade aan of verlies van deze goederen door opdrachtgever of zijn genodigden of personeelsleden veroorzaakt, moeten door opdrachtgever tegen kostprijs worden vergoed.
Wij stellen het op prijs als u de materialen terug komt brengen, indien dit niet mogelijk is kunnen wij deze ophalen tegen de kosten die ook vermeld staan bij de bezorgkosten.

Annuleringen
Annuleringen dienen per mail te geschieden via info@deschildhoeve.nl, tenminste 24 uur voor levering van de bestelling.
Bij annulering na 24 uur voor levering zijn wij genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen in verband met reeds ingekochte producten.

Neem contact met ons op


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | hosting dotsolutions