Koud en warm buffet bij u thuis of op de zaak

Wij werken met onder andere producten uit eigen moestuin, puur natuur en dat proeft u! Tevens betrekken wij het vlees en vis van de beste slagers en visboeren.Onze kracht zit in de diversiteit aan mogelijkheden. Zo kunnen wij het koude buffet vervangen door een koude proeverij aan tafel en de warme gerechten weer in buffetvorm. Verrassend en net weer even iets anders. Of wat dacht u ervan om een paar genoemde gerechten uit de buffetten te bereiden a la "live-cooking". Dit zorgt voor een stuk beleving bij u en uw gasten. Onze koks vinden het prachtig om met de gasten een gezellig gesprek te onderhouden over het koken, grillen en op smaak maken van het vlees en vis. Mochten er gerechten tussenstaan welke u graag wilt vervangen? Geen probleem, alle buffetten kunnen op maat gemaakt worden, naar uw persoonlijke wens. 

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen over onze cateringdiensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze cateringmanager Jan-Willem zal spoedig contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

Zalm op de Karbeque

Koud en warm buffet “Voor ieder wat wils” 

Koude gerechten

Warme gerechten

Garnituren

Prijs per volwassene € 22,50

Optioneel: huur borden en bestek inclusief afwasservice € 1,00 per persoon

 


Koud en warm buffet “Net even iets luxer…” 

Koude gerechten

Warme gerechten

Garnituren

Prijs per volwassene € 26,00

Optioneel: huur borden en bestek inclusief afwasservice € 1,00 per persoon

 

Verrassingsbuffet ''Het mag wat wezen” 

U geeft hierbij onze chefkok Luuk de Weerd en zijn team de volledige vrijheid! Een uitgebreid koud en warm verrassingsbuffet voor de fijnproevers, maar wel zo gemaakt dat de gerechten bij u en al uw gasten in de smaak zullen vallen.

Prijs per volwassene € 27,50

Optioneel: huur borden en bestek inclusief afwasservice € 1,00 per persoon

 

Seizoensbuffetten

Elk seizoen verdiend wat ons betreft ook een eigen buffet. Zo kunt u denken aan een heerlijk zomers buffet maar natuurlijk ook een huisgemaakt stamppotbuffet voor in de witner periode. Heeft u zelf al een thema in gedachten maar ziet u dit niet terug op onze website? vraag gerust naar de mogelijkheden, wij maken graag een voorstel voor u op maat.

Kijk hier naar het lopende seizoensbuffet.

Prijs per volwassene vanaf € 17,50

 

 

Bezorging

Wij komen graag bij u thuis of op de zaak om de catering te bezorgen. Dit kan zowel in de gemeente Hoogeveen maar ook ver daar buiten. Bezorging binnen de gemeente Hoogeveen, binnen een straal van 10 km is GRATIS. Daarbuiten berekenen wij € 15,00 per rit + € 0,60 per km.

Meer informatie?

Wij maken graag uw cateringaanvraag/evenement op maat. Naast de mogelijkheden welke in dit overzicht staan, zijn er nog vele andere mogelijkheden. Uiteraard hebben wij voor vegetariërs, diëten en allergieën goede alternatieven. Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvend gesprek aangaan waarbij wij u kunnen vertellen wat er zoal mogelijk is? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op. Onze catering is te bestellen vanaf minimaal 10 volwassenen)

Neem contact met ons op


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | hosting dotsolutions