Catering Hoogeveen en Drenthe

Zoekt u naar een bedrijf dat op uw feest of partij de catering geheel komt verzorgen? Gasterij De Schildhoeve heeft door jarenlange ervaring alles in huis om uw feest op locatie tot een groot succes te maken. Met persoonlijke aandacht voor u en uw gasten zorgen wij ervoor dat iedereen lekker kan eten en drinken, zonder dat u daarmee zelf druk bezig bent. Op die manier heeft u alle aandacht voor de gasten, en kunt u zelf ook van het feest meegenieten.

Mogelijkheden

Gasterij De Schildhoeve biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden. Wij cateren uw feest op locatie, of dat nu een particulier feest is of een bedrijfsfeest waarmee u uw personeel eens lekker wilt verwennen. Ook wanneer u de opening van een nieuw pand wilt vieren, of een productpresentatie tot een algehele ervaring wilt maken, kunnen wij u van dienst zijn. Wij denken mee over de presentatie en helpen u graag bij het tot een succes maken van uw bedrijf en/of product.

Wanneer u een extra dimensie wil toevoegen aan de hapjes- en drankjeservaring, kunt u ook kiezen voor de live catering. Wij verzorgen alle cateringmaterialen en onze koks komen koken op locatie, zodat u en uw gasten kunnen zien hoe de gerechten worden bereid. Uiteraard wordt bij de live catering, evenals bij de reguliere service, rekening gehouden met het dieet van uw gasten. Vegetarisch, glutenvrij, cholesterolbeperkt en andere speciale diëten kunnen wij voor u bereiden.

Bezorging

U kunt bij ons niet alleen terecht wanneer u in de gemeente Hoogeveen in Drenthe woont. Wij bezorgen onze cateringservice onder andere ook in Zuidwolde, Emmen, Ruinen, Meppel, Coevorden, Klazienaveen en Zwolle. Heeft uw vragen over de mogelijkheden voor uw locatie, of wilt u meer weten over onze service? Neem dan gerust contact met ons op via info@deschildhoeve.nl of bel naar 0528 – 220 002.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website ontwerp dotsolutions