Catering op locatie in Assen


Bent u op zoek naar een kwalitatieve cateraar in de buurt van Assen? De SchildHoeve kan de catering verzorgen voor al uw partijen, vergaderingen en evenementen. U kunt ons inschakelen voor feesten bij u thuis, maar wij verzorgen ook hapjes en drankjes voor op kantoor. Dankzij onze service op locatie bent u altijd verzekerd van lekkere versnaperingen. Waar het feest ook is: onze ervaren koks en grillmeesters zorgen ervoor dat u ultiem kunt gaan genieten. 
 

Onze catering mogelijkheden


Het spreekt natuurlijk voor zich dat wij onze catering helemaal aanpassen aan uw wensen. Bij de SchildHoeve is een op maat gemaakt evenement geen enkel probleem. U kunt daarom ook kiezen uit ons gevarieerde aanbod
 


U heeft daarnaast ook nog de keuze uit verschillende pakketten. Zo bieden wij gethematiseerde buffetten aan, zoals internationale gerechten of juist Hollandse kost. Daarnaast kunt u natuurlijk ook voor een veelzijdig pakket kiezen met smakelijke warme en koude gerechten. Zo biedt de SchildHoeve voor ieder wat wils, en dat allemaal voor een betaalbare prijs. 

 

Uw evenement in regio Assen


Bent u bezig met het organiseren van uw eigen feest of bijeenkomst? Neem dan vooral contact met ons op voor de catering van uw partij in Assen. U kunt ons bellen via 0528 220002 of een e-mail sturen naar gasterij@deschildhoeve.nl. Dan bespreken wij samen uw wensen en stellen we een geschikte offerte op. De SchildHoeve is daarnaast ook beschikbaar als locatie voor uw feest, huwelijk of vergadering. Ook deze optie kunt u bespreken wanneer u contact met ons opneemt. Hopelijk tot zien in de SchildHoeve!

Contact opnemen


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | bouw van website dotsolutions