Catering in Drenthe

Binnenkort een groot feest te vieren omdat u 50 bent geworden? Zit er heel binnenkort een jubileum aan te komen? Er kunnen allerlei redenen zijn die aanleiding geven om een gezellige party te organiseren samen met familie en vrienden. Veel mensen vinden het leuk om de gasten gewoon thuis uit te nodigen. Een lastig puntje kan dan echter de catering zijn. Hoe verzorg je voor zoveel gasten een goede maaltijd? Het zou jammer zijn wanneer dit onderdeel uw feest zou bederven. Maaltijdverzorging in Drenthe is totaal geen probleem wanneer u de hulp inschakelt van de SchildHoeve.

Catering op locatie

Als het om catering in Drenthe op locatie gaat is er veel mogelijk. De SchildHoeve biedt bijvoorbeeld ook de mogelijkheid tot barbecueën op de door u aangegeven plaats. Of u de verjaardag of het jubileum nu in uw eigen woning, bedrijf, tuin of kantoor wilt vieren, de verzorging van de hapjes, de drankjes en de maaltijden kan geheel verzorgd worden. Een goede optie is ook nog om de koks uit te nodigen op uw locatie. Live cooking is helemaal hip en de gasten vinden het vaak prettig om te zien hoe het eten wordt bereid.

Voordelen van catering Drenthe

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van De SchildHoeve profiteert u van diverse voordelen:

De SchildHoeve

U kunt 7 dagen per week een beroep doen op de diensten van de SchildHoeve. Wanneer of hoe laat u uw feest of jubileum ook wilt vieren, bij ons is het mogelijk. U kunt bij ons terecht voor feesten, vergaderingen, bruiloften, catering en allerlei evenementen. Het kan bij ons op locatie, bij u thuis of een plaats die door u zelf wordt uitgekozen. Er is veel mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen u graag over alle opties. Wanneer u dit prettig vindt, kunt u ook bij ons in de buurt overnachten. Soms is dat wel net zo fijn na een bruiloft of een enerverende vergadering. Altijd luxe en tot in de puntjes verzorgd.

Contact


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | bouw van website dotsolutions