Catering tijdens personeelsfeest in Emmen

Bent u op zoek naar een originele manier om de teamsfeer binnen uw bedrijf in Emmen te verbeteren? Met een culinair bedrijfsfeest creëert u daar een mooie gelegenheid voor. Dit organiseert u dankzij catering van De Schildhoeve op verschillende manieren, zoals met de Karbecue, buffetten of een live cooking experience. Bij u op locatie, of in een van de zalen aan onze parktuin.

 

Neem contact met ons op

Grillmeesters aan het werk

Catering op maat voor uw personeelsfeest

Tijdens uw feest voorzien we u en uw personeel van heerlijke vers bereide hapjes of maaltijden met ingrediënten uit onze eigen moestuin. Centraal staat hierbij de smaak van uw personeel en eventuele persoonlijke wensen zoals een dieet of vegetarische maaltijd. Van te voren kunt u met ons uw eigen ideeën en de mogelijkheden doornemen. Zo organiseren wij hapjes en drankjes die optimaal op uw bedrijfsfeest aansluiten. Heeft u een bedrijf met veel personeel, dan is een barbecue of buffet een uitstekende keuze. Door de bereiding van hapjes of maaltijden aan ons over te laten heeft u de mogelijkheid om zelf uw personeel wat meer aandacht te geven. De Schildhoeve verzorgt uw personeelsbuffet of -borrel in Emmen graag tot in de puntjes. Dankzij onze lokale ingrediënten en de vaste prijzen op onze website weet u exact waar u aan toe bent. 

Uw personeelsfeest in Emmen van A tot Z verzorgd

Naast een geheel verzorgde catering biedt de Schildhoeve ook een feestlocatie op onze gasterij. Hierbij heeft u de keuze uit 3 verschillende zalen met verschillende groottes, zodat u kunt kiezen voor een gemoedelijk of juist drukbezocht bedrijfsfeest. Iedere zaal grenst aan en kijkt uit over onze prachtige parktuin. Ook de decoratie, artiesten en eventuele activiteiten tijdens uw bedrijfsfeest organiseren wij graag. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op via 0528 22 00 02, of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag verder met de voorbereiding van uw personeelsfeest.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | ontwerp dotsolutions