Catering tijdens personeelsfeest in Hoogeveen

Laat de catering tijdens uw personeelsfeest in Hoogeveen op professionele wijze uit handen nemen door De Schildhoeve. Niet alleen de gerechten en dranken worden een belevenis met onze catering, ook de gastvrijheid van ons team. Zij maken graag conversatie met uw medewerkers en zorgen ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft op uw bedrijfsfeest. 
 

Neem contact met ons op

Kaasplank

Een personeelsfeest met eerlijke ingrediënten

De ingrediënten voor de gerechten die tijdens de catering aan uw medewerkers worden aangeboden komen voor een groot deel uit eigen moestuin. Gecombineerd met het vlees van de beste slagers en overheerlijke vissoorten proeft u het verschil. Wij werken met biologische ingrediënten en duurzame producten voor de beste cateringservice. 
 

Van bedrijfsborrel tot personeelsbarbecue

Laat u ontzorgen; alles wordt tijdens uw feest geregeld zoals u het wilt. Uw medewerkers en uzelf zullen gegarandeerd mooie herinneringen aan uw bedrijfsfeest overhouden. U heeft de keuze tussen het laten verzorgen van een bedrijfsborrel met heerlijke hapjes en drankjes, een gezellige en informele barbecue, een personeelslunch met de meest smaakvolle lunchgerechten of een diner met culinaire hoogstandjes. Het zal uw personeel hoe dan ook aan niets ontbreken. 
 

Cateringservice op locatie in Hoogeveen

De Schildhoeve bevindt zich bij Hoogeveen in Drenthe en zorgt voor een ongedwongen sfeer op uw personeelsfeest. Ook wanneer u wilt genieten van onze gerechten in combinatie met een prachtige locatie kunt u bij ons terecht. Heeft u vegetarische gasten of personeel met een speciaal dieet? Daarmee weten wij uitstekend raad. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0528 22 00 02, of stuur een e-mail met uw wensen. Wij laten u dan zo snel mogelijk weten hoe we u kunnen helpen bij de organisatie van uw bedrijfsfeest.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website bouw dotsolutions