Catering tijdens personeelsfeest in Meppel

Wilt u graag uw personeel bedanken voor hun inzet, of zoekt u naar een manier om ze extra te motiveren? In beide gevallen biedt een personeelsfeest uitkomst. Want of u nu kiest voor een gezellige lunch of barbecue overdag, of een informeel diner of personeelsborrel ‘s avonds, een bedrijfsfeest zorgt voor saamhorigheid en nieuwe vriendschappen. Met catering van De Schildhoeve wordt uw feest in Meppel gegarandeerd een succes. 

Neem contact met ons op

Catering voor uw personeelsfeest


Tijdens een personeelsfeest krijgen u en uw medewerkers de gelegenheid om elkaar eens op een heel andere manier te leren kennen. Bij De Schildhoeve kunt u kiezen uit cateringservice voor uw zakelijke personeelsbijeenkomst of uw informele bedrijfsfeest. Hierbij maakt u de keuze voor het menu: gaat u voor een zomerse barbecue, een diner met culinaire hoogstandjes of een buffet met heerlijke hapjes? Wanneer personeelsleden speciale diëten hebben of wanneer er zich vegetariërs of veganisten onder uw personeel bevinden passen wij het menu daar gewoon op aan. U wordt totaal ontzorgd, zodat ook u de tijd heeft voor uw personeel. Door te werken met verse ingrediënten uit de moestuin, gecombineerd met vlees en vis van kwaliteitszaken, geniet u van pure smaken. 

Uw bedrijfsfeest in Meppel totaal verzorgd

Heeft u nog geen locatie voor uw feest? Dan kunt u ook daarvoor bij De Schildhoeve terecht. Onze gasterij is gelegen in Fluitenberg, op korte afstand van Meppel. Deze beschikt over drie zalen die naargelang uw wensen worden aangepast in stijl. Zij sluiten alle drie direct aan op de parktuin De Verleiding, waarin ook het maken van een wandeling mogelijk is. Voor meer informatie over onze catering en eventueel ook over de locatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0528 22 00 02, of een e-mail sturen. Wij helpen u graag met de verzorging van uw bedrijfsfeest.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website realisatie dotsolutions