Cateringbedrijf in Assen

Zet uw personeel in het zonnetje met heerlijke hapjes en culinaire hoogstandjes op uw bedrijfsfeest. Met catering van De Schildhoeve kan dit op zoveel manieren. Geniet van een heerlijk ontbijt met knapperige broodjes, een zomerse barbecue met luxe vleesgerechten, of live cooking aangevuld met Italiaanse antipasti. Voor uw personeelsfeest in Assen laat u de verzorging van hapjes en drankjes met een gerust hart over aan cateringbedrijf De Schildhoeve

Neem contact met ons op 

Zalm op de Karbeque

Professionele catering op maat

Niet alleen zijn er diverse mogelijkheden voor de invulling van uw bedrijfsfeest, ook is per categorie te kiezen voor verschillende luxe niveau’s en thema’s. Zo kiest u bijvoorbeeld niet alleen voor een zomerse barbecue met ingrediënten van het seizoen, maar laat u zichzelf en uw medewerkers ook tijdens de koude maanden verwennen met winterse stamppotjes en heerlijk gegrild vlees. De mogelijkheden voor catering tijdens uw personeelsfeest: 

Een feest voor uw medewerkers om nooit te vergeten

Wij helpen u graag bij het creëren van een onvergetelijke ervaring. Haal uw personeel even van de drukke werkvloer met vergaderingen, e-mails en telefoontjes en verwen ze tijdens een personeelsfeest. Op locatie in uw bedrijfsruimte of bedrijfstuin, maar ook in een van onze zalen. Tijdens uw bedrijfsfeest ontstaan er nieuwe banden tussen medewerkers onderling en wordt de basis voor een succesvol bedrijf gelegd. Onze ervaren cateraars zorgen voor de lekkerste hapjes en een gezellige sfeer. 

De Schildhoeve: cateringbedrijf nabij Assen

Cateringbedrijf De Schildhoeve ligt in Fluitenberg, op korte afstand van Assen. Wij regelen graag de professionele catering tijdens uw personeelsfeest. Ook kunt u op onze locatie terecht in een van onze zalen, of in de prachtige parktuin. De decoratie wordt naar wens verzorgd en wij zorgen voor een ongedwongen sfeer. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u contact met ons op via telefoonnummer 0528 22 00 02, of stuur een e-mail naar gasterij@deschildhoeve.nl.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | hosting dotsolutions