Cateringbedrijf in Emmen

Door een personeelsfeest te organiseren wilt u iets bijzonders doen voor uw personeel. En dus maakt u graag gebruik van een betrouwbaar en ervaren cateringbedrijf voor de verzorging van de hapjes en drankjes. Voor uw personeelsborrel, uitgebreid buffet of zomerse barbecue. De Schildhoeve verzorgt graag het eten en drinken tijdens uw bedrijfsfeest in Emmen en omstreken. 

Neem contact met ons op

Een ruim aanbod hapjes en drankjes voor uw bedrijfsfeest

Laat uw personeel verwennen met een van onze exclusieve cateringarrangementen, aangepast aan eventuele bijzondere wensen of diëten. Wij serveren gerechten bereid met producten uit onze moestuin en zorgen voor een gevarieerd aanbod. U heeft keuze tussen onder andere een geheel georganiseerd barbecue arrangement met de Karbecue, een ontbijt of lunch met uw medewerkers, of een mix van hapjes en salades voor een gezellig samenzijn. 

Catering op locatie in uw bedrijfsruimte

Door een personeelsfeest op eigen locatie te organiseren, heeft uw personeel geen vervoersproblemen. Het is bovendien bekend terrein voor uw medewerkers, waardoor ze zich meer ontspannen zullen voelen. Uiteraard kunt u er wel voor kiezen het geheel door ons te laten decoreren, waardoor u eens een andere kant van uw bedrijf belicht. Onderschat hierbij niet wat goede sfeerverlichting en extra aankleding voor een ruimte kan doen. 

Cateringbedrijf De Schildhoeve nabij Emmen

De Schildhoeve is een ervaren cateringbedrijf met een ruim assortiment arrangementen waar u uit kunt kiezen voor uw personeelsfeest. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een mooie locatie voor uw feest op onze gasterij in Fluitenberg, nabij Emmen. Hier heeft u de keuze uit 3 zalen van verschillende groottes, die alle drie uitkomen op de prachtige parktuin. Tevens organiseren wij activiteiten tijdens uw bedrijfsfeest en kunt u ook andere zakelijke bijeenkomsten zoals een bedrijfspresentatie bij ons houden. Bel ons gerust voor meer informatie over de mogelijkheden op telefoonnummer 0528 22 00 02, of stuur even een mailtje naar info@deschildhoeve.nl. Wij helpen u dan graag verder met uw wensen voor een bedrijfsfeest.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website hosting dotsolutions