Cateringbedrijf in Hoogeveen

Ieder bedrijf heeft weleens iets te vieren. Wordt er binnen uw bedrijf binnenkort iemand gehuldigd, of wilt u het personeel bedanken voor hun inzet? Dan regelt cateringbedrijf De Schildhoeve bij Hoogeveen graag de catering om uw feest gegarandeerd te laten slagen. Hierdoor hoeft u bovendien noch uzelf, noch uw personeel met de organisatie te belasten. U treft bij ons cateringservice op maat, zodat het menu geheel aansluit op uw wensen en die van uw gasten. 

Neem contact met ons op

Alles naar wens verzorgd op uw personeelsfeest

Tijdens uw personeelsfeest kunt u onder het genot van een hapje en drankje ontspannen bijpraten met uw medewerkers. Uw catering wordt geheel naar wens verzorgd, of u nu wilt genieten van een heerlijke brunch, een uitgebreid koud en warm buffet of een zomerse barbecue. Van te voren maken we afspraken met u over hoe onze cateringservice eruit gaat zien en of u of uw gasten speciale wensen hebben. Ook ieder bedrijfsfeest is namelijk uniek. 

De Karbecue komt op locatie op uw bedrijfsterrein

Naast een personeelsborrel, salades, buffetten en andere gerechten kunt u bij ons terecht voor de Karbecue. Deze service brengt onze barbecue, hapjes, drankjes en tafelschikking bij u aan huis of in uw bedrijfsruimte. Samen met onze ervaren cateraars die graag voor u aan het grillen gaan. Terwijl zij hoogstandjes bereiden, lichten ze u graag in over de gerechten en voorzien u van interessante tips. 

De Schildhoeve in Hoogeveen voor al uw feesten

Gelegen in Fluiteveen is cateringbedrijf De Schildhoeve snel ter plaatse met catering bij bedrijven in Hoogeveen en omstreken. Wanneer u nog een locatie voor uw personeelsfeest zoekt, bent u ook bij ons in de gasterij van harte welkom. Met 3 zalen en een parktuin bieden wij zelfs voldoende ruimte voor grote bedrijven. Neem voor deze en andere servicesgerust contact met ons op via telefoonnummer 0528 22 00 02, of e-mail.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | bouw van website dotsolutions