Cateringbedrijf in Meppel

Heeft u een bedrijfssucces te vieren of wilt u er juist alles aan doen om dat te bereiken? In beide gevallen is een personeelsfeest een uitstekend idee. Hiermee motiveert u uw medewerkers en bedankt ze voor een goede inzet. Cateringbedrijf De Schildhoeve verzorgt de catering op uw personeelsfeest in Meppel en omgeving graag tot in de puntjes. 

Neem contact met ons op

Kaasplank

Van ontbijt tot personeelsborrel

Of u uw personeelsfeest nu het liefst ’s ochtends of juist ’s avonds organiseert: er is altijd een toepasselijke catering te regelen bij De Schildhoeve. Of u nu denkt aan salades en hapjes, een lunch, of live cooking. Vaak is zo’n bedrijfsfeest op zich al heel gezellig, maar soms moeten de gesprekken nog wat op gang komen. Door heerlijke hapjes of gerechten met producten uit onze moestuin wordt dat een stuk gemakkelijker. 

Uitgebreid buffet of barbecue voor grote bedrijven

Heeft u een bedrijf met veel personeel, dan biedt een uitgebreid buffet met zowel warme als koude gerechten of een zomerbarbecue uitkomst. Met de Karbecue komen wij op uw bedrijfsterrein de heerlijkste grillgerechten bereiden. Tijdens het eten komen bovendien de mooiste gespreksonderwerpen naar voren. Zo leert u uw personeel echt beter kennen. 

Cateringbedrijf De Schildhoeve bij Meppel

Cateringbedrijf De Schildhoeve ligt in de directe omgeving van Meppel (Fluitenberg) en naast het verzorgen van de maaltijden kunt u bij ons tevens terecht voor een geschikte feestlocatie. Onze 3 zalen hebben uitzicht over de parktuin en bieden ruimte voor bedrijven van klein tot groot. Heeft u andere zakelijke aangelegenheden gepland? Dan organiseren wij bijvoorbeeld ook bedrijfsactiviteiten en kunt u een bedrijfspresentatie of vergadering houden op De Schildhoeve. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen via telefoonnummer 0528 22 00 02, of stuur een e-mail. Wij voorzien uw bedrijfsfeest graag van heerlijke gerechten.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions