Catering op locatie in Hoogeveen


Heeft u een speciaal evenement gepland in de buurt van Hoogeveen? Dan mag goede catering natuurlijk niet ontbreken. Daarvoor kunt u terecht bij de SchildHoeve. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het verzorgen van allerlei feesten en partijen. Zo kunnen wij smakelijke hapjes en drankjes maken voor een feest bij u thuis, maar wij verzorgen ook belangrijke vergaderingen of grote evenementen voor uw bedrijf. Partijen voor tien tot duizend personen zijn allemaal geen enkel probleem. Onze professionele chefs zijn altijd in staat om een lekker assortiment versnaperingen voor u en uw gasten te maken. 
 

De mogelijkheden van onze catering

Met de catering van de SchildHoeve kunt u alle kanten op. Wij bieden namelijk allerlei verschillende pakketten aan, zodat u altijd hapjes en drankjes kunt vinden die bij uw evenement passen. Zo kunt u kiezen tussen een groot buffet, smakelijk fingerfood of juist een uitgebreide barbecue. Wanneer u gebruik maakt van onze service weet u in ieder geval een aantal dingen zeker: 
 

 

Wij verzorgen uw evenement in Hoogeveen

Bent u een groot feest of een belangrijke vergadering aan het plannen? Neem dan contact met ons op voor de invulling van het evenement. Samen kunnen wij uw wensen bespreken en een geschikte offerte opstellen. Zo kunt u ook materialen huren voor de inrichting van uw feestlocatie, of uw feest houden op onze locatie in Fluitenberg. De SchildHoeve is telefonisch bereikbaar via 0528 726068, maar u kunt ook gewoon een mail sturen naar gasterij@deschildhoeve.nl.

 

contact opnemen


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website bouw dotsolutions