Catering op locatie

Wilt u een feestje organiseren in uw eigen woning of in uw tuin, maar heeft u geen zin, tijd of energie om zelf de hele dag achter het warme fornuis te staan? Dan is dit ook helemaal niet nodig, want u kunt ook gebruik maken van de catering op locatie mogelijkheden van de SchildHoeve. U geeft aan waar uw feestje georganiseerd wordt en wat u precies wil bestellen en de medewerkers van de SchildHoeve zorgen ervoor dat u uw favoriete gerechten op de door u doorgegeven locatie krijgt.

Maak kennis met de Karbecue van de SchildHoeve

De Karbecue van de SchildHoeve is een mobiele barbecue die u kunt gebruiken op ieder feest. Of u nu gaat trouwen, een jubileumviering heeft of een verjaardag wil vieren: u kunt deze mobiele barbecue gebruiken om uw gasten de meest heerlijke gerechten te geven. De medewerkers van de SchildHoeve treffen niet alleen de voorbereidingen voor de catering op uw feest, maar zorgen er ook voor dat uw gasten heerlijke gerechten voorgeschoteld krijgen. Hier hoeft u zelf absoluut niets voor te doen, zodat u gewoon van uw feestje en van het eten op uw feestje kunt genieten.

Er zijn enkele voordelen verbonden aan de catering op locatie van de SchildHoeve:

Feestlocatie nodig? Bekijk de mogelijkheden van de SchildHoeve

Geeft u toch liever een feest op locatie? Dan bent u bij de SchildHoeve ook aan het juiste adres. De SchildHoeve kan u helpen met catering op locatie, maar u kunt uw feest ook op deze romantische locatie organiseren. In dit geval hoeft u helemaal niets te regelen voor uw feest, want de medewerkers van de SchildHoeve nemen alle voorbereidingen, alle taken op het feest zelf en alle werkzaamheden na het feest uit handen.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | ontwerp dotsolutions