Catering op locatie in Emmen

Geen enkele gelegenheid is compleet zonder smakelijke hapjes en drankjes. Bent u binnenkort van plan om een speciale gebeurtenis te vieren, of organiseert u een belangrijke vergadering in Emmen? Dan kunt u bij de SchildHoeve terecht voor de catering van uw evenement. Wij beschikken over verschillende uitstekende chefs die in staat zijn om een heerlijk assortiment versnaperingen voor u te maken. U kunt gebruik maken van onze diensten op iedere locatie. Het is dus mogelijk om thuis een feest te organiseren, maar wij cateren ook op feestlocaties of in bedrijfspanden. 
 

Catering van de SchildHoeve

Het is natuurlijk belangrijk dat de catering van uw evenement helemaal naar wens is. Daarom zijn onze diensten ontzettend divers, waardoor wij een geschikt menu hebben voor iedereen. Zo kunt u onder andere kiezen tussen een buffet, live-cooking, een barbecue, kleine amuses, broodjes of hapjesschalen. U kunt ook altijd met ons overleggen wat uw smaak is en wat uw persoonlijke wensen zijn. Wij zetten onze voordelen ook voor u op een rijtje: 
 

 

Organiseert u een evenement in Emmen?

Er komt heel wat kijken bij de catering en organisatie van een feest of vergadering. Neem daarom contact op met de SchildHoeve om het uzelf zo makkelijk mogelijk te maken. Samen bespreken wij uw wensen en stellen we een menu samen dat helemaal bij u en uw gasten past. Onze gasterij in Fluitenberg is ook beschikbaar als feest- en vergaderlocatie, waar wij alles tot in de puntjes verzorgen. U kunt een e-mail sturen naar gasterij@deschildhoeve.nl of ons telefonisch bereiken op 0528 220002. Wij helpen u graag met het plannen van uw evenement!

 

Contact opnemen


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website realisatie dotsolutions