Catering op locatie in Meppel


Lekkere hapjes en drankjes zijn onmisbaar op ieder evenement. Wij van de SchildHoeve begrijpen dat, dus u kunt bij ons terecht voor de catering van uw feest of vergadering. U kunt van onze diensten gebruik maken op iedere locatie in Meppel. Zo cateren wij huisfeesten, maar zijn wij ook beschikbaar voor evenementen op kantoor. Waar uw feest ook is: onze ervaren koks maken de meest smakelijke gerechten voor u klaar. Zo weet u zeker dat er goed voor uw gasten wordt gezorgd, terwijl u geniet van een leuke middag of avond. 

Catering die bij u past

Het is natuurlijk belangrijk dat u uw gasten hapjes kunt voorschotelen die bij u passen. Daarom is het altijd mogelijk om met ons te overleggen over de invulling van de catering. Wij hebben meer dan genoeg mogelijkheden: 


Een combinatie van verschillende hapjes en buffetten is natuurlijk ook mogelijk. Wij kunnen u bovendien helpen met de inrichting van uw evenement in Meppel. Zo kunt u bij ons verschillende materialen huren waarmee uw feest een groot succes wordt. 

Feest in Meppel? Neem contact met ons op!


Wilt u graag dat wij uw evenement in Meppel cateren? Neem dan gerust contact met ons up. U kunt de SchildHoeve telefonisch bereiken via 0528 726056 of een e-mail sturen naar gasterij@deschildhoeve.nl. Onze locatie in Fluitenberg is overigens ook beschikbaar als feestlocatie. Ook deze mogelijkheid kunt u met ons bespreken. Samen stellen we dan een geschikte offerte voor u op, zodat u een onvergetelijk feest kunt organiseren!

Contact opnemen


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | ontwerp dotsolutions