Catering tijdens uitvaart

Als er een dierbare overleden is, zijn er veel dingen die u moet regelen. U bent nog niet eens begonnen met het rouwproces voor uw overleden dierbare, maar u moet al wel vele zaken regelen om onder andere de uitvaart van de overledene op te zetten. Wilt u zo veel mogelijk van de organisatie van de uitvaart uit handen geven, zodat u zich meer kunt richten op het emotionele aspect van het afscheid? Laat dan de catering door een andere partij in Hoogeveen regelen, zodat u dit niet hoeft te doen.

Catering tijdens de uitvaart: geef het uit handen

Bij bepaalde delen van het afscheid van uw dierbare wilt u uiteraard nauw betrokken worden. Denk hierbij aan het organiseren van de afscheidsdienst en de verschillende elementen en onderdelen van deze dienst, het kiezen van het grafmonument en het drukken van een bidprentje. Allemaal zaken die u het liefst zelf doet, maar er zijn ook dingen die u liever door iemand anders laat organiseren om u te ontzorgen. Een goed voorbeeld van een element dat u beter uit handen kunt geven, is de catering op de uitvaart. U kunt natuurlijk zelf in de keuken gaan staan om iedereen te voorzien van hapjes en drankjes na het afscheid, maar dit kunt u veel beter door iemand anders laten doen.

Door het klaarmaken en serveren van hapjes uit handen te geven, kunt u zich beter focussen op het emotionele aspect van het afscheid. Dit is niet alleen prettig op de dag zelf, maar kan u ook helpen in het verdere rouwproces. Daar komt nog bij dat u minder stress heeft op de dag zelf, simpelweg omdat u niet alles zelf hoeft te regelen.

De SchildHoeve: uw betrokken cateraar in Hoogeveen

De SchildHoeve vindt het belangrijk dat u met een goed gevoel terug kunt kijken op het afscheid van een dierbare en daarom ontzorgen wij u graag op deze dag. Dit doen wij niet alleen door hapjes te maken voor uw gasten, maar ook door deze te serveren. U kiest welke hapjes er geserveerd worden en hoeveel hapjes er gemaakt moeten worden en wij zorgen ervoor dat de catering helemaal naar wens verloopt.

U kunt gebruik maken van onze catering als u woonachtig bent in Hoogeveen of hier het afscheid van uw dierbare organiseert. Ook in de directe omgeving van Hoogeveen zijn wij actief.

Contact


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | maatwerk web applicatie dotsolutions