Catering voor bedrijven in Drenthe

Ook zakelijk gezien kan de boog natuurlijk niet altijd gespannen staan. Een gezellige bedrijfslunch of een overheerlijk bedrijfsdiner kan voor een onderneming een uitstekende mogelijkheid zijn om de sfeer er op de zaak in te houden of nog verder te verbeteren. Daarvoor kunt u natuurlijk allerlei ingewikkelde voorbereidingen treffen, maar waarom laat u het niet gewoon over aan iemand die alles tot in de puntjes verzorgt? Dat kan door een cateraar in de arm te nemen, en wat dat betreft is er in Drenthe een naam die u moet onthouden: De SchildHoeve. Wij verzorgen catering in Emmen, Meppel en natuurlijk Hoogeveen. Ja, eigenlijk is heel Drenthe ons werkterrein. Wilt u dus een bedrijfsbijeenkomst met lekkere en kwalitatief goede hapjes en drankjes - maar zonder de bijkomende stress van de voorbereidingen – meemaken? De SchildHoeve denkt mee, en voert uit.

Catering bedrijfslunch

Een lekkere lunch op locatie is via één telefoontje geregeld. Of u vult gewoon het contactformulier online in op onze website. De catering voor uw bedrijfslunch is bij ons in goede handen, en zoals u al op het bestelformulier kunt zien is er het nodige te kiezen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar haring met uitjes op roggebrood, of dat u liever diverse salades met stokbrood laat serveren: de keuze is helemaal aan u.

Catering bedrijfsdiner

Bent u voor catering op locatie niet op zoek naar een partij die een bedrijfslunch kan verzorgen omdat u liever een diner hebt? Ook dan kan De SchildHoeve Catering u perfect helpen. Een bedrijfsdiner wordt helemaal opgetuigd zoals u dat graag ziet, en dat betekent dat u het buffet uitzoekt. Van oerdegelijke (maar overheerlijke!) stamppotten tot een vleesarrangement. Het is maar net waar u en uw medewerkers een voorkeur voor hebben. Uiteraard houden wij rekening met de aanwezigheid van vegetariërs of mensen met een bepaald dieet indien dit in uw geval van toepassing is.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions