Catering voor nieuwjaarsreceptie in Hoogeveen

Een nieuwjaarsreceptie is een mooie gelegenheid om met medewerkers of collega’s terug te blikken op het oude jaar en het nieuwe jaar in te luiden. Om ervoor te zorgen dat uw gasten ook op culinair vlak niets te kort komen, laat u de catering tijdens dit gezellige feest volledig uit handen nemen door De SchildHoeve. Wij bieden verschillende arrangementen aan met culinaire hoogstandjes voor uw nieuwjaarsborrel in Hoogeveen en omstreken. 

Neem contact met ons op

Natasja

SchildHoeve Feestarrangementen Drenthe

De cateringarrangementen voor uw nieuwjaarsfeest

U kunt voor uw nieuwjaarsborrel uit verschillende arrangementen kiezen, afhankelijk van uw budget en de smaak van uw gasten. Deze receptiearrangementen zijn te reserveren vanaf 20 volwassenen: 

Een geheel verzorgde catering in Hoogeveen

In combinatie met onze catering voor uw nieuwjaarsreceptie in Hoogeveen, kunt u ook gebruikmaken van de prachtige locatie van De SchildHoeve. Onze drie zalen met ieder hun eigen capaciteit omringen de parktuin, in een bosrijke setting met een grote vijver met vlonder. Op onze locatie beschikt u over gratis parkeergelegenheid. Neem voor meer informatie over onze cateringservice met nieuwjaar en de mogelijkheden contact met ons op via telefoonnummer 0528 22 00 02, of stuur vrijblijvend een e-mail naar info@deschildhoeve.nl. Graag zien wij u terug op uw nieuwjaarsborrel.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions