Catering

Koud en warm buffet bij u thuis of op de zaak

Wij werken met onder andere producten uit eigen moestuin, puur natuur en dat proeft u! Tevens betrekken wij het vlees en vis van de beste slagers en visboeren. Onze kracht zit in de diversiteit aan mogelijkheden. Onze koks vinden het prachtig om met de gasten een gezellig gesprek te onderhouden over het koken, grillen en op smaak maken van het vlees en vis. Mochten er gerechten tussen staan welke u graag wilt vervangen? Geen probleem, alle buffetten kunnen op maat gemaakt worden, naar uw persoonlijke wens. Onze buffetten zijn te bestellen vanaf 6 personen.

Bezorgkosten

Voor het bezorgen van uw catering rekenen wij een starttarief van € 17,50 per gereden rit. Is uw locatie meer dan 10 kilometer verwijderd van de Schildhoeve dan berekenen wij daarnaast nog €1,15 per gereden kilometer. Voor het ophalen van uw catering brengen wij € 12,50 per gereden rit in rekening. Is uw locatie meer dan 10 kilometer verwijderd van de Schildhoeve dan berekenen wij daarnaast nog €1,15 per gereden kilometer.

Materialen

Alle serviesgoederen, tafelzilver, tafels, stoelen, linnengoed en andere door ons ter beschikking gestelde non-consumptieve goederen blijven bezit en/of eigendom van ons. Schade aan of verlies van deze goederen door opdrachtgever of zijn genodigden of personeelsleden veroorzaakt, moeten door opdrachtgever tegen kostprijs worden vergoed. Wij stellen het op prijs als u de materialen terug komt brengen, indien dit niet mogelijk is kunnen wij deze ophalen tegen de kosten die ook vermeld staan bij de bezorgkosten.

Besparen op de bezorgkosten?

Tevens is het ook mogelijk om de catering bij ons af te halen en retour te brengen. Hiervoor brengen wij uiteraard geen kosten voor in rekening.

Annuleringen

Annuleringen dienen per mail te geschieden via buitengewoon@deschildhoeve.nl, tenminste 72 uur voor levering van de bestelling. Bij annulering na 72 uur voor levering zijn wij genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen in verband met reeds ingekochte producten.

Meer informatie?

Wij maken graag uw cateringaanvraag/evenement op maat. Naast de mogelijkheden welke in dit overzicht staan, zijn er nog vele andere mogelijkheden. Uiteraard hebben wij voor vegetariërs, diëten en allergieën goede alternatieven. Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvend gesprek aangaan waarbij wij u kunnen vertellen wat er zoal mogelijk is? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op. Onze catering is te bestellen vanaf minimaal 20 volwassenen)