Cateraar in Drenthe

Wanneer u een trouwerij, receptie of andere belangrijke gelegenheid organiseert, wilt u als gastvrouw of gastheer niet rond hoeven gaan met de hapjes en drankjes. Het inhuren van een cateraar biedt dan een uitstekende oplossing. Bovendien kun u bij de SchildHoeve ook prachtige locaties reserveren voor deze bijzondere dag.

Neem contact met ons op

Salade & Hapjes

Uitstekende cateringservice op de mooiste locaties

De SchildHoeve biedt verschillende arrangementen die toegespitst zijn op de gelegenheid waarvoor u een cateraar zoekt. Bent u op zoek naar een zaal voor een kleine of grote groep mensen, dan biedt de SchildHoeve uitkomst. Op een prachtige locatie in Fluitenberg, Drenthe, kunnen uw gasten genieten van het prachtige uitzicht op de parktuin ‘de Verleiding’. Vanuit de tuin zelf of vanaf een van de terrassen bij de zalen. In de grootste zaal kunnen tot wel 250 mensen terecht en tevens is er de mogelijkheid om de hele SchildHoeve te huren, die plaats biedt aan 500 mensen. Voor elke gelegenheid van groot tot klein kunt u bij ons terecht voor catering en locatie.

Barbecue meets catering: de Karbecue

Met ons bijzondere concept de Karbecue verzorgen wij uw catering in de vorm van een heerlijke barbecue. U hoeft de barbecue dan niet zelf in de gaten te houden, want wij komen met onze professionele grillmeesters die de meest overheerlijke gerechten bereiden voor u en uw gasten. Van gerookte zalm tot kip met honingglazuur, kunt u genieten van culinaire hoogstandjes op barbecuegebied. Bovendien wordt de Karbecue in het bijzijn van uw gasten voorbereid om alvast in de sfeer van een gezellig barbecuefeest te komen. We zeggen dan ook niet voor niets: Karbecue aan, feest aan!

Wilt u gebruikmaken van onze service als cateraar, een van de zalen, de parktuin of de Karbecue huren, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0528 22 00 02, of mailen naar info@deschildhoeve.nl. Daarnaast kunt u altijd bij ons langskomen voor meer informatie.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions