Catering bedrijf in Drenthe

Bij de organisatie van grote evenementen komt al genoeg kijken. Het is dan ook prettig om de verzorging van de catering uit handen te kunnen geven. De SchildHoeve biedt u deze mogelijkheid, ter plaatse of op eigen locatie.

Neem contact met ons op

Catering

Alles mogelijk bij cateraar de SchildHoeve

Bij de SchildHoeve kunt u ervoor kiezen om ons cateringbedrijf naar u toe te laten komen, maar ook om een arrangement in een van de zalen of de schitterende parktuin in Fluitenberg te boeken. Voor een trouwerij is de parktuin ‘de Verleiding’ de ultieme locatie, waar u op zonnige dagen de mooiste foto’s kunt maken. Maar ook bij andere evenementen zorgt de tuin voor een ontspannen sfeer, waarbij kinderen bovendien alle ruimte krijgen. Houdt u het liever dichtbij huis of heeft u zelf al een plek op het oog, dan kunt u de SchildHoeve Gasterij & Catering inschakelen voor het bereiden en serveren van eten en drinken.

Karbecue combineert catering met barbecue

Wilt u graag een barbecuefeest organiseren, waarbij u zelf kunt ontspannen en de barbecue door professionele grillmeesters wordt beheerd? Dan is de Karbecue van de SchildHoeve een uitstekend idee. Lekker eten en goed vlees worden gecombineerd met passie voor grillen. Onder andere ribeye, spareribs en gerookte zalm behoren tot het overdadige menu. Ook hierbij is het weer mogelijk om de Karbecue te boeken in de prachtige parktuin in Drenthe of op de aansluitende terrassen, maar ook op uw eigen adres komen wij graag langs. Met naar wens een bijpassend drankarrangement. En ook aan vegetarische gasten is gedacht: er kunnen eventueel diverse vegetarische gerechten worden geserveerd.

Om een reservering te maken voor onze cateringservice of de Karbecue, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen op telefoonnummer 0528 22 00 02, of een e-mail sturen naar info@deschildhoeve.nl. U mag natuurlijk ook altijd bij ons langskomen.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | beter vindbaar dotsolutions