Catering in Drenthe

Laat uw catering in Drenthe op een klassieke of vernieuwende manier verzorgen door de SchildHoeve. Met de mogelijkheden om hapjes, drankjes, koffie en gebak op locatie of in een van onze gelegenheden te verzorgen, maar ook om onze Karbecue te huren. Met de Karbecue wordt het begrip catering opnieuw uitgelegd met een barbecue die door onze grillmeesters wordt verzorgd. Ideaal voor een geslaagd feest bij u thuis of in de prachtige parktuin van de SchildHoeve.

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen over onze cateringdiensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze cateringmanager Jan-Willem zal spoedig contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

U kunt bij ons terecht voor onder andere...

 

Uitstekende verzorging van elke gelegenheid

De culinaire verwenning en mooie locatie van de SchildHoeve in Fluitenberg zorgen samen voor een geslaagde dag. Of u nu op zoek bent naar catering voor een zakelijke aangelegenheid, zoals een receptie of bedrijfsfeest, of voor een geschikte invulling van uw trouwerij, verjaardag of een uitvaart. De zalen die de SchildHoeve rijk is hebben een terras aan de parktuin ‘de Verleiding’ en bieden plaats voor maximaal 250 personen. Ook de prachtige parktuin kan worden gehuurd voor bijvoorbeeld een indrukwekkende trouwceremonie of in een gezelschap met kinderen.

 

Moderne invulling met de Karbecue

Denk in plaats van een klassieke invulling van de maaltijd op uw tuinfeest ook eens aan een moderne twist met de Karbecue. Hierbij komen onze grillmeesters bij u langs om u en uw gasten de ultieme barbecuebelevenis te bezorgen. Het vlees op de Karbecue wordt gegrild te midden van u en uw gasten en onze grillmeesters knopen graag een praatje met u aan over de kunst van het grillen. Eventueel kunt u van te voren bespreken wat uw wensen zijn wat betreft het menu. Met heerlijke gerechten zoals malse ribeye en geglazuurde kip wordt uw Karbecue feest een gegarandeerd succes. 

 

Wij bezorgen ook bij u thuis!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvend gesprek aangaan waarbij wij u kunnen vertellen wat er zoal mogelijk is? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op.

Neem contact met ons op


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | hoger in Google dotsolutions