Cateringbedrijf Drenthe

Bent u op zoek naar een uitstekende catering voor een bedrijfsuitje, huwelijk of andere gelegenheid? Dan bent u bij het Drentse bedrijf de SchildHoeve aan het juiste adres. Wij bieden u diverse mogelijkheden voor de invulling van de catering. Daarnaast kunt u kiezen voor een eigen locatie of voor een zaal op de SchildHoeve. Zo kunt u zelf tot in de puntjes bepalen hoe de bijzondere dag eruit komt te zien, om vervolgens alles uit handen te geven zodat u er zelf optimaal van kunt genieten.

Neem contact met ons op

Salade & Hapjes

Professioneel cateringbedrijf de SchildHoeve

Met gebak, koffie, hapjes en drankjes zorgen wij ervoor dat uw dag compleet is. Heeft u nog geen locatie, dan regelen wij ook dit graag voor u. Op de SchildHoeve in Fluitenberg kunt u kiezen uit diverse zalen met ieder een andere sfeer. De zalen hebben een capaciteit tot 250 personen en kijken uit op de prachtige parktuin. Ook deze kunt u huren voor bijvoorbeeld een trouwfeest in een betoverende groene omgeving. De SchildHoeve is prima te bereiken via het openbaar vervoer of met de auto.

De Karbecue presenteert: het nieuwe barbecueën

De Karbecue is de perfecte combinatie van barbecue en catering. Bent u op zoek naar een ontspannen invulling van de maaltijd voor uw feest, dan biedt de Karbecue uitkomst. Ons cateraarteam gaat hierbij samen met onze grillmeesters aan de slag om van uw tuinfeest een geslaagde dag te maken. Voor heerlijke gerechten zoals mals vlees en gerookte vis draaien zij hun hand niet om. Tijdens het grillen gaan de grillmeesters graag met u in gesprek over het bereiden van een perfect stukje vlees en hun passie voor grillen. Met de Karbecue geeft u pas echt een origineel feest.

Bel voor informatie over onze cateringservice, een van de zalen, de parktuin of de Karbecue op telefoonnummer 0528 22 00 02. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@deschildhoeve.nl. U mag ook altijd even bij ons langskomen om een indruk op te doen van de SchildHoeve.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | internet marketing dotsolutions