Wij verzorgen graag uw drankjes!

Liever ook de dranken via Gasterij & Catering de SchildHoeve? Dat is natuurlijk mogelijk. Wij leveren standaard het glaswerk bij de dranken.

Wij kunnen u de dranken leveren op nacalculatie maar ook in de vorm van een arrangement.

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen over onze cateringdiensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouwen Linda, Ilona of Amber nemen spoedig contact op!

Neem contact met ons op

Drankenarrangement

Besteed u graag de dranken uit inclusief de bediening? Dan hebben wij een tweetal opties. Zo is het mogelijk dat de dranken per glas op nacalculatie worden berekend. Ook hebben we een passend drankarrangement.  Een divers aanbod van dranken (frisdranken, vruchtendranken, bier en wijn) maken het feest immers compleet.  Prijs drankenarrangement is inclusief huur voldoende glaswerk en inclusief bediening op basis van een 4 uur aaneengesloten arrangement en te reserveren vanaf 30 personen.

Prijs per volwassene € 17,95 incl. btw

Uitbreiding feest per persoon, per uur € 5,00

 

 

Dranken op nacalculatie

Heeft u een feest en wilt u graag de dranken laten verzorgen zonder bediening? Dat is ook mogelijk! Wij zorgen voor een passend drankenarrangement en leveren natuurlijk alle dranken gekoeld aan. 

Frisdranken

Bier

Wijn 

Prosecco


Wij berekenen alleen de aangebroken flessen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen of eens een vrijblijvend gesprek aangaan waarbij wij u kunnen vertellen wat er zoal mogelijk is?

Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op.

Neem contact met ons op

 

 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | websites dotsolutions