Buffet in Kerstsfeer bij De Schildhoeve

Kerst is een echt familiefeest, waarbij dierbaren bij elkaar komen en gezelligheid centraal staat. Wanneer uw familie ver van elkaar woont, of u kerst graag eens ergens anders viert, kunt u terecht op De Schildhoeve voor een sfeervol buffet in kerstsfeer. Zo hoeft u niet zelf de boodschappen te doen, in de keuken te staan en op te ruimen, maar kunt u genieten van elkaar en een heerlijke kerstmaaltijd. 

Een compleet verzorgd buffet in kerstsfeer

Geniet u van een kerstbuffet op De Schilhoeve, dan scheelt u dat een hoop stress tijdens de feestdagen. Bovendien zorgen wij ervoor dat ons buffet in kerstsfeer wordt gehuld met heerlijke kerstgerechten. Maar ook door de zalen en de prachtige parktuin te versieren met honderden lichtjes, kaarsjes, vuurkorven buiten en andere decoratie. Tijdens het diner heeft u keuze uit diverse buffetten en gerechten met vlees, vis en vegetarische gerechten. Deze worden bereid met eerlijke producten van het seizoen uit onze eigen moestuin. 


Bekijk onze Kerstbrochure

Live Cooking en vermaak tijdens uw kerstbuffet

Tijdens het kerstbuffet kunt u kijken hoe uw favoriete gerechten vers worden bereid door onze chefkoks tijdens Live Cooking. Hierdoor kunt u niet alleen uw bord zelf samenstellen met vlees of vis zoals u ze het liefst heeft, maar ook meekijken met onze ervaren koks. En terwijl u wordt vermaakt met Live Cooking, worden uw kinderen vermaakt met onze activiteiten voor kinderen. Bovendien mogen ze lekker zelf opscheppen waar ze zin in hebben. 

Vier Kerst 2018 op De Schildhoeve

Wilt u dit jaar jaar genieten van een onbezorgde kerst op De Schildhoeve?  Vul dan onderstaand formulier in. Heeft u liever telefonisch contact? Bel ons dan op: (0528) - 220 002
Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website hosting dotsolutions