Jaarlijks kerstbuffet bij De Schildhoeve

Jaarlijks hult De Schildhoeve zich in een sfeervolle en winterse kerstsfeer. Ook dit jaar kunt u weer terecht voor een heerlijk kerstbuffet, voor een samenzijn met uw dierbaren of collega’s. Alle zalen en de parktuin ‘De Verleiding’ worden voorzien van decoraties zoals honderden lichtjes, kaarsjes, vuurkorven in de tuin en fonkelende kerstdecoraties. Vier uw Kerstmis ook dit jaar bij De Schildhoeve te Fluitenberg. 

Geniet van eerste of tweede kerstdag met een kerstbuffet

Wij verwennen u en uw gasten graag met culinaire hoogstandjes uit onze keuken. Op eerste en tweede kerstdag wordt u verwelkomd door ons gastvrije personeel met een kerstcocktail en amusehapje. Voorafgaand aan het buffet geniet u van een heerlijke soep met brood en diverse boters. Vervolgens bieden wij warm en koud buffet aan waarbij u kunt genieten van live-cooking. Onze topkok gaat hierbij met u in gesprek en beantwoord vragen over het bereiden van verschillende gerechten. Ten slotte wordt het luxe dessertbuffet geopend met heerlijke zoetigheden voor een smaakvolle afsluiting. 


Bekijk onze Kerstbrochure

Vier Kerstmis op een sfeervolle locatie

Tijdens uw kerstfeest in De Schildhoeve staat bijeenkomen en gezelligheid centraal. In onze sfeervolle setting kunt u heerlijk bijpraten, in een omgeving die anders is dan uw eigen huis of werkplek. Blik vast terug op uw succesvolle jaar, of maak plannen voor het komende, vergezeld door heerlijke hapjes uit onze warme en koude kerstbuffetten. Onze sfeervolle kerstmuziek zorgt ervoor dat u zich volledig onderdompelt in de kerstsfeer. 

Kerst op De Schildhoeve in Drenthe

Voor meer informatie over onze kerstbuffetten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen en dan nemen wij contact met u op. Heeft u liever telefonisch contact? Bel ons dan op: (0528) - 220 002
Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website ontwerp dotsolutions