Kersrbuffet eerste Kerstdag 

Wilt u op eerste kerstdag heerlijk genieten met uw dierbaren, zonder rond te hoeven rennen of na afloop nog uren op te hoeven ruimen? Vier dan eerste kerstdag met een kerstbuffet op De Schildhoeve. Geniet van culinaire hoogstandjes tijdens Live Cooking van onze topkoks, in een sfeervolle omgeving. Deze kerst hoeft u niet urenlang in de keuken te staan of boodschappen te doen, maar laat u zich lekker door ons verwennen. 

Een luxe kerstbuffet met vrienden en familie

Geniet van ons kerstbuffet na ontvangst met een kerstcocktail en amusehapje. Tijdens dit luxe buffet worden onder andere van verschillende soorten soep, verse salades, koude en warme voorgerechten geserveerd en kunt u kiezen voor zowel vlees- en vis- als vegetarische hoofdgerechten. Aansluitend kunt u genieten van een luxe dessertbuffet waarmee we de avond smaakvol afsluiten. Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten gepland, zodat zowel jong als oud kan rekenen op een fijne kerst. 


Bekijk onze Kerstbrochure

Sfeervol gedecoreerde zalen voor de kerstdagen

Onze zalen hebben ieder een eigen capaciteit, van heel knus tot ruim voor extra veel gasten. Bovendien worden ze speciaal voor kerst en nieuwjaar sfeervol aangekleed met lichtjes, kaarsjes en schitterende decoraties. Buiten geniet u van de warmte van de vuurkorven en fleecedekens wanneer u even onze parktuin instapt voor het schitterende uitzicht. Bij De Schildhoeve is bovendien extra veel parkeerplaats, waar u en uw gasten gratis gebruik van kunnen maken. 

 

Vier eerste Kerstdag op De SchildHoeve

Wilt u bij ons komen dineren tijdens de Kerstdagen? Vul onderstaand formulier in. Heeft u liever telefonisch contact? Bel ons dan op: (0528) - 220 002
Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | ontwerp dotsolutions