Kerstbuffet tweede kerstdag

Wilt u deze kerst genieten van gezelligheid, familie en tijd voor elkaar? Van honderden lichtjes, twinkelende kaartjes en lekker eten? Maar liever niet van de stress rondom het doen van de boodschappen en urenlang in de keuken staan? Dan kunt u bij De Schildhoeve op eerste en tweede kerstdag terecht voor een kerstbuffet. Geniet van het samenzijn, de gesprekken en de kerstsfeer, zonder de rompslomp voor- én achteraf. 

Uw kerstbuffet in een winterse sfeer 

De Schildhoeve hult zich in de wintermaanden in een knusse kerstsfeer. De zalen worden aangekleed met lichtjes, kaarsjes en schitterende decoratie, terwijl de parktuin wordt uitgerust met vuurkorven en fleecedekens die u verwarmen wanneer u even naar buiten stapt. U wordt verwelkomd met een kerstcocktail en amuse, waarna u mag genieten van Live Cooking tijdens ons luxe warm en koud buffet. Als smaakvolle afsluiting geniet u vervolgens van een luxe desserbuffet. 


Bekijk onze Kerstbrochure

Vermaak voor de kinderen op tweede kerstdag

Wanneer u met de hele familie samen bent, horen de kinderen daar uiteraard ook bij. Er wordt op De Schildhoeve dan ook gezorgd voor vermaak voor de kinderen, zodat jong en oud kan genieten van een fijne kerst. Zo wordt tweede kerstdag voor de kinderen een leuke dag uit en kunnen jullie genieten van het eten en samenzijn en het luxe buffet met hapjes van hoogstaande kwaliteit. 

Komt u Kerst vieren bij De SchildHoeve? 

Voor meer informatie over onze kerstbuffetten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen en dan nemen wij contact met u op. Heeft u liever telefonisch contact? Bel ons dan op: (0528) - 220 002
Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website bouw dotsolutions