Kerstdiner bij De Schildhoeve

Geniet deze  kerst van een ontzorgd en gezellig kerstdiner op De Schildhoeve. Onze zalen zijn geheel in kerstsfeer gehuld, met lichtjes, kaarsjes en schitterende decoratie. Tijdens het diner worden de lekkerste gerechten met producten uit eigen moestuin bereid. Aangevuld met vis, vlees en andere smaakvolle producten van lokale kwaliteitszaken. Geniet van een stijlvol en smaakvol diner in Drenthe. 

Een kerstdiner in echte kerstsfeer

In onze aan de parktuin ‘De Verleiding’ aangrenzende zalen gaat u luxe uit eten deze kerst. Geniet van het smaakvolle diner terwijl u uitkijkt over de tuin voorzien van vuurkorven en verlichting. Kies voor een diner in besloten kring of in een groot gezelschap tussen de kerstversiering. De honderden lichtjes zorgen voor een echte kerstsfeer in al onze zalen. 


Bekijk onze Kerstbrochure

Een fijne kerst voor jong en oud 

Voor uw diner hebben wij aan alles gedacht. Zo kunt u genieten van een buffet met Live Cooking of een diner en worden de kinderen vermaakt, zodat ook zij de kerst van hun leven hebben. Ook wordt u geheel ontzorgd en hoeft u geen boodschappen te doen, urenlang voor te bereiden en af te ruimen. Op onze ruime parkeerplaats kunnen u en al uw gasten gratis parkeren tijdens het diner. Zowel in privésfeer als zakelijk kunt u genieten van een feestelijk kerstmenu met heerlijke gerechten en luxe desserts. 

Uw kerstdiner 2018 reserveren

Wilt u bij ons komen dineren tijdens de Kerstdagen? Vul onderstaand formulier in. Heeft u liever telefonisch contact? Bel ons dan op: (0528) - 220 002
Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | hosting dotsolutions