Livecooking bij u thuis of op de zaak?

Ontspannen genieten van heerlijke gerechten welke live door onze koks zullen worden bereid bij u op locatie. U en uw gasten zullen reikhalzend uitkijken naar elk gerecht dat wordt gepresenteerd. De koks zorgen door middel van live cooking op locatie voor een ultieme beleving die net dat beetje extra geeft. Met een grill, gedekte tafels in het thema en mooi opgemaakte borden maken de koks er een compleet feestje van. Live cooking is zowel mogelijk bij u in de achtertuin maar natuurlijk ook bij u op de zaak.

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen over onze cateringdiensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouwen Linda, Ilona of Amber nemen spoedig contact op!

Neem contact met ons op Bel ons direct

Porchetta buikspek

Arrangement 'In vuur en vlam'

Heerlijk genieten van live cooking op locatie? Onze koks bereiden drie heerlijke gerechten op de grill welke in estafettevorm zullen worden gepresenteerd. Totale ontzorging voor u en uw gasten. Naast de drie heerlijke gerechten presenteren wij u ook een buffet met diverse broodsoorten, rauwkosten en salades. Allen om er een compleet feest van te maken. 

Gerechten van de grill:

Tevens is er een buffet met:

Prijs per persoon: € 35,95 (op basis van minimaal 30 personen)

Uiteraard wordt er ook aan de lekkere trek van de vegetariërs gedacht. Onze koks zullen ook voor hen passende en heerlijke gerechten voor op de grill creëren.

De prijs in inclusief borden, bestek, grill en de kok.

 

Arrangement 'Klap op de vuurpijl' 

Liever een stapje verder? Dan hebben wij ook arrangement 'Klap op de vuurpijl'! Drie luxe gerechten die live op de grill worden bereidt en in estafette vorm worden uitgeserveed via de kok.

Gerechten van de grill:

Tevens is er een buffet met:

Prijs per persoon: € 40,95 (op basis van minimaal 30 personen)

Uiteraard wordt er ook aan de lekkere trek van de vegetariërs gedacht. Onze koks zullen ook voor hen passende en heerlijke gerechten voor op de grill creëren.

De prijs in inclusief borden, bestek, grill en de kok.

 

Arrangement 'Italiaanse sferen'

Heerlijk genieten van Italiaanse gerechten die doormiddel van Live cooking bij u op locatie worden bereidt. U wordt ontvangen met heerlijke kleine gerechten waarna u plaats kan nemen aan tafel voor een heerlijke luxe drie-gangen diner.

Tijdens de borrel kan men lekker snoepen van heerlijke huisgemaakte antipasti. Er worden u enkel met originele Italiaanse antipasti geserveerd o.a: Dun gesneden rauwe ham met meloen, Bresaola, Bruschetta met pomodoritomaat , Crostini , Gemarineerde groenten en tomaten, focacciabrood en ciabatta met tapenade en pesto.

Primi  - eerste gang

Men kan een bordje bij de kok van het buffet laten halen van o.a.:

Secondi- tweede gang (live-grilling)

Men kan het dessert afhalen bij de kok. Hij heeft het volgende voor u in petto:

Dessert

Men kan het dessert afhalen bij de kok. Hij heeft het volgende voor u in petto:

Prijs per persoon: € 48,65 (op basis van minimaal 30 personen)

De prijs in inclusief borden, bestek, grill en de kok.

 

Wij bezorgen ook bij u thuis

 

Meer informatie?

Wij maken graag uw cateringaanvraag/evenement op maat. Naast de mogelijkheden welke in dit overzicht staan, zijn er nog vele andere mogelijkheden. Uiteraard hebben wij voor vegetariërs, diëten en allergieën goede alternatieven. Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvend gesprek aangaan waarbij wij u kunnen vertellen wat er zoal mogelijk is? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op. Onze catering is te bestellen vanaf minimaal 20 volwassenen)

 

Bezorging

Bezorgkosten
Bestellingen binnen een straal van 10 km van de SchildHoeve met een waarde van meer dan € 100,00 worden gratis bezorgd. Voor overige bestellingen binnen een straal van 10 km van de SchildHoeve berekenen wij € 10,00.
Voor bestellingen buiten een straal van 10 km van de SchildHoeve berekenen wij € 1,15 per kilometer extra, heen en terug.

Materialen
Alle serviesgoederen, tafelzilver, tafels, stoelen, linnengoed en andere door ons ter beschikking gestelde non-consumptieve goederen blijven bezit en/of eigendom van ons.
Schade aan of verlies van deze goederen door opdrachtgever of zijn genodigden of personeelsleden veroorzaakt, moeten door opdrachtgever tegen kostprijs worden vergoed.
Wij stellen het op prijs als u de materialen terug komt brengen, indien dit niet mogelijk is kunnen wij deze ophalen tegen de kosten die ook vermeld staan bij de bezorgkosten.

Annuleringen
Annuleringen dienen per mail te geschieden via info@deschildhoeve.nl, tenminste 24 uur voor levering van de bestelling.
Bij annulering na 24 uur voor levering zijn wij genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen in verband met reeds ingekochte producten.

Neem contact met ons op  

of Bel ons


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website hosting dotsolutions