‘Live grilling’ arrangement

Ontspannen genieten van heerlijke gerechtjes welke live door onze koks, in estafettevorm, zullen worden bereid. U en uw gasten zullen reikhalzend uitkijken naar elk gerechtje dat wordt gepresenteerd. Men kan vier heerlijke gerechten afhalen bij de kok.

Neem contact met ons op

Grillmeesters aan het werk

Lisa uitserveren

Luuk uitserveren

Grill-estafette

Tijdens de grill-estafette is er tevens keuze uit diverse broodsoorten, boters en tapenades en kan men zijn of haar eigen salade samenstellen bij de speciale saladebar. Hierbij worden huisgemaakte dressings geserveerd. 

Hierbij leveren wij borden, bestek en natuurlijk onze koks.

Uiteraard wordt er ook aan de lekkere trek van de vegetariërs gedacht. Onze koks zullen ook voor hen passende en heerlijke gerechten voor op de grill creëren.

U kunt vooraf vier gerechten kiezen uit onderstaande:

Prijs per persoon: € 35,00 vanaf 30 personen

Drankenarrangement

Besteed u graag de dranken uit inclusief de bediening? Wij bieden u een passend drankarrangement.  Een divers aanbod van dranken (frisdranken, vruchtendranken, bier en wijn) maken het feest immers compleet. Prijs drankenarrangement is inclusief bediening en glaswerk op basis van een 4 uur durend aaneengesloten arrangement. Vanaf 30 personen

Prijs per volwassene € 15,00 incl. btw

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvend gesprek aangaan waarbij wij u kunnen vertellen wat er zoal mogelijk is? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op.

Neem contact met ons op


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | website hosting dotsolutions