Ontbijt & lunch bij u thuis of op de zaak

Onze heerlijke lunches helpen u de dag door! De lunch is meer dan een maaltijd alleen. Het is een moment om even bij te komen en om nieuwe energie op te doen voor de rest van de dag. En goede lunches, daar zijn we goed in bij Gasterij en Catering De SchildHoeve. Of u nu op zoek bent naar heerlijke broodjesschalen voor tijdens een vergadering of naar een uitgebreide en luxe lunch tijdens uw feest, wij maken de lunch graag voor u op maat! Uiteraard worden onze lunches uitsluitend bereid met de beste ingrediënten. Heerlijk verse, zachte bolletjes, knapperige broodjes, luxe vleeswaren, fijne vissoorten en ander smakelijk beleg vormen de basis van ons lunchaanbod. Maar ook voor een exclusievere culinaire lunch zit u bij ons goed!

Uiteraard is het mogelijk om wekelijks of zelfs dagelijks bij u te leveren. Indien u dit wenst, kunt u het beste persoonlijk contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken.

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen over onze cateringdiensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouwen Linda, Ilona of Amber nemen spoedig contact op!

Neem contact met ons op

Kaasplank

(te bestellen vanaf minimaal 20 volwassenen)

Luncharrangement ''Ambachtelijk''

Prijs per persoon: € 10,30 

Luncharrangement ''Smaakvol''

Prijs per persoon: € 11,85 

Luncharrangment ''Fit & Vitaal''

Prijs per persoon: €13,35


Soepen


Ontbijt ''Uit de veren'' 

Wij verzorgen een uitgebreid ontbijt, bestaande uit:

Prijs per persoon: €11,30


Overige

Wilt u graag uw ontbijt of lunch uitbreiden met diverse dranken?

Voor €2,55 per persoon nemen wij voor u mee:

 

Wij bezorgen ook bij u thuis

 

Meer informatie?

Wij maken graag uw cateringaanvraag/evenement op maat. Naast de mogelijkheden welke in dit overzicht staan, zijn er nog vele andere mogelijkheden. Uiteraard hebben wij voor vegetariërs, diëten en allergieën goede alternatieven. Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvend gesprek aangaan waarbij wij u kunnen vertellen wat er zoal mogelijk is? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op. Onze catering is te bestellen vanaf minimaal 20 volwassenen)

 

Bezorging

Bezorgkosten
Bestellingen binnen een straal van 10 km van de SchildHoeve met een waarde van meer dan € 100,00 worden gratis bezorgd. Voor overige bestellingen binnen een straal van 10 km van de SchildHoeve berekenen wij € 10,00.
Voor bestellingen buiten een straal van 10 km van de SchildHoeve berekenen wij € 1,15 per kilometer extra, heen en terug.

Materialen
Alle serviesgoederen, tafelzilver, tafels, stoelen, linnengoed en andere door ons ter beschikking gestelde non-consumptieve goederen blijven bezit en/of eigendom van ons.
Schade aan of verlies van deze goederen door opdrachtgever of zijn genodigden of personeelsleden veroorzaakt, moeten door opdrachtgever tegen kostprijs worden vergoed.
Wij stellen het op prijs als u de materialen terug komt brengen, indien dit niet mogelijk is kunnen wij deze ophalen tegen de kosten die ook vermeld staan bij de bezorgkosten.

Annuleringen
Annuleringen dienen per mail te geschieden via info@deschildhoeve.nl, tenminste 24 uur voor levering van de bestelling.
Bij annulering na 24 uur voor levering zijn wij genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen in verband met reeds ingekochte producten.

Neem contact met ons op


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions