Ontbijt & lunch bij u thuis of op de zaak

Onze heerlijke lunches helpen u de dag door! De lunch is meer dan een maaltijd alleen. Het is een moment om even bij te komen en om nieuwe energie op te doen voor de rest van de dag. En goede lunches, daar zijn we goed in bij Gasterij en Catering De SchildHoeve. Of u nu op zoek bent naar heerlijke broodjesschalen voor tijdens een vergadering of naar een uitgebreide en luxe lunch tijdens uw feest, wij maken de lunch graag voor u op maat! Uiteraard worden onze lunches uitsluitend bereid met de beste ingrediënten. Heerlijk verse, zachte bolletjes, knapperige broodjes, luxe vleeswaren, fijne vissoorten en ander smakelijk beleg vormen de basis van ons lunchaanbod. Maar ook voor een exclusievere culinaire lunch zit u bij ons goed!

Uiteraard is het mogelijk om wekelijks of zelfs dagelijks bij u te leveren. Indien u dit wenst, kunt u het beste persoonlijk contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken.

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen over onze cateringdiensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouwen Linda, Ilona of Amber nemen spoedig contact op!

Neem contact met ons op

Kaasplank

(te bestellen vanaf minimaal 20 volwassenen)

Luncharrangement ''Ambachtelijk''

Prijs per persoon: € 10,30 

Luncharrangement ''Smaakvol''

Prijs per persoon: € 11,85 

Luncharrangment ''Fit & Vitaal''

Prijs per persoon: €13,35


Soepen


Ontbijt ''Uit de veren'' 

Wij verzorgen een uitgebreid ontbijt, bestaande uit:

Prijs per persoon: €11,30


Overige

Wilt u graag uw ontbijt of lunch uitbreiden met diverse dranken?

Voor €2,55 per persoon nemen wij voor u mee:

 

Wij bezorgen ook bij u thuis

 

Meer informatie?

Wij maken graag uw cateringaanvraag/evenement op maat. Naast de mogelijkheden welke in dit overzicht staan, zijn er nog vele andere mogelijkheden. Uiteraard hebben wij voor vegetariërs, diëten en allergieën goede alternatieven. Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvend gesprek aangaan waarbij wij u kunnen vertellen wat er zoal mogelijk is? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op. Onze catering is te bestellen vanaf minimaal 20 volwassenen)

 

Bezorging

Wij komen graag bij u thuis of op de zaak om de catering te bezorgen. Dit kan zowel in de gemeente Hoogeveen maar ook ver daar buiten.
Wij bezorgen gratis in de gemeente Hoogeveen en binnen een straal van 10 km. Wij hanteren een minimaal bedrag van € 100,-.
Onder de € 100,- en buiten de straal van 10 km berekenen wij € 1,15 per gereden kilometer.

Neem contact met ons op


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions