Salades, brood & hapjes bij u thuis of op de zaak?

Iets te vieren of u organiseert een evenement en u wilt de catering uitbesteden? Op het gebied van catering kunnen wij u voorzien van diverse maaltijden, hapjes, soepen, salades, buffetten, desserts, barbecues, de lijst is oneindig! Voor de vegetarische, glutenvrije of cholesterolbeperkte diëten kunnen wij heerlijke alternatieven bieden. Chefkok Luuk de Weerd en zijn keukenbrigade maken de meest verrukkelijke combinaties met betrekking tot onze hapjes. U kunt de keuze van de hapjes en hoeveelheid hapjes aan hen overlaten door een budget aan te geven hoeveel u wilt besteden aan de hapjes en het aantal personen. U geeft de koks de vrije hand waarop zij met allerlei lekkers op planken of borden bij u thuis komen of op de zaak. 

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen over onze cateringdiensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouwen Linda, Ilona of Amber nemen spoedig contact op!

Neem contact met ons op

Hapjesschaal 'Populair'

Een assortiment met een diversiteit aan traditionele hapjes van de beste kwaliteit. Op een creatieve wijze wordt de schaal opgemaakt om u en uw gasten te laten genieten van de heerlijkste hapjes.

Hapjesschaal 'Populair' bestaat uit: grillworst, droge Groninger worst, leverworst, gehaktballetjes met tomatendip, blokjes kaas, haring op roggebrood en gevuld ei.

20 hapjes per schaal € 15,40
40 hapjes per schaal € 28,30
60 hapjes per schaal € 40,10

Hapjesschaal 'net even anders' 

Een diversiteit aan verse huisgemaakte hapjes die op een verassende manier worden gepresenteerd, dat is hapjesschaal 'Net even anders. 

Hapjesschaal 'Net even anders' bestaat uit: wrap van kipkerrie, wrap met ham en pesto creme, mini quiche van prei, rondje zalm, rondje pate creme, rondje filet americain en spiesje van salami en olijf.

20 hapjes per schaal € 20,55
40 hapjes per schaal € 33,40
60 hapjes per schaal € 46,25

Amuse-hapjes

Luxe amusehapjes assorti naar fantasie de chef. O.a. carpaccio classico, tartaat van gerookte zalm, Spaanse ham met fijne ''meloentartaar''.

20 stuks assorti € 51,40
40 stuks assorti € 79,70
60 stuks assorti € 119,35

Salades

Met een dosis passie en liefde worden alle salades op ambachtelijke manier bereid om u de beste kwaliteit te kunnen bieden. Van een heerlijke traditionele huzarensalade tot een spannende pasta salade met gerookte kip, een verrassing voor ieder moment.

Salade soort Prijs per persoon
Ambachtelijke aardappelsalade met heideschenk en gedroogde appeltjes € 4,65
Pasta salade met gerookte kip en gekonfijte mango € 5,10
Ambachtelijke huzarensalade met gekookte ham en een piccalilly € 4,35
Ambachtelijke rundvleessalade op traditionele wijze bereid € 5,10
Mediterrane salade van pasta met courgette, aubergine en tomaten en kaas € 5,10
Ambachtelijke zalmsalade met garnituren uit het seizoen € 5,90

 


Voor bij de salades

In een rietenmand presenteren wij u graag onze vers afgebakken broden en tapenade broden. Hierbij leveren wij natuurlijk een broodmes en broodplank zodat u op het laatste moment een vers stuk brood kan afsnijden.

Vers gebakken stokbrood € 1,80
Vers gebakken ciabattabrood € 2,00
Luxe kaas en tomatenbrood € 2,55
Tapenadebrood € 3,60
Huisgemaakte tapenade van olijven (voor 8 personen) € 3,05
Huisgemaakte kruidenboter, eigen recept (voor 8 personen) € 2,55
Geslagen gezouten roomboter (voor 8 personen) € 2,30

Prijzen zijn per stuk


Wraps 

Mini wraps en sandwichrolletjes belegd naar fantasie van de chef. O.a. vissoorten, luxe vleeswaren, kaassoorten ect.

20 stuks assorti € 30,85
40 stuks assorti € 54,00
60 stuks assorti € 74,55

Babbelplank 'Lekker gewoon'

Voor iedere gelegenheid een heerlijke goed gevulde plank op tafel voor u en uw gasten. Op de plank ligt een diversiteit aan hapjes die per seizoen zullen verschillen. In ieder geval is de plank gevult met:

Prijs per persoon € 3,35

(minimale afname is 8 personen)


Babbelplank ''Echt apart''

voor 8 personen bestaande uit o.a.:

Prijs per persoon € 3,90

(minimale afname is 8 personen)


Babbelplank ''Kaas''

voor 8 personen bestaande uit o.a.:

Prijs per persoon € 4,10

(minimale afname is 8 personen)


Babbelplank ''Vis'' 

voor 8 personen bestaande uit o.a.

Prijs per persoon € 5,65

(minimale afname is 8 personen)


Partybroodjes ''rijkelijk belegd''

Luxe en rijkelijk belegde partybroodjes met een diversiteit aan beleg zodat iedereen kan genieten van een heerlijk hapje.

De partybroodjes worden onder andere belegd met:  Franse brie, paté, huisgemaakte tapenade, kaas, luxe vleeswaren en ambachtelijke salades.

20 stuks assorti € 30,85
40 stuks assorti € 54,00
60 stuks assorti € 74,55

 


Haring Happen

Een traditionele halve haring op roggebrood voor de echte vis liefhebbers. Op een luxe schaal presenteren wij de halve haring op roggebrood met daarbij uitjes om het af te garneren.

20 stuks € 20,55
40 stuks € 45,25
60 stuks € 59,15

 

Wij bezorgen ook bij u thuis

 

Meer informatie?

Wij maken graag uw cateringaanvraag/evenement op maat. Naast de mogelijkheden welke in dit overzicht staan, zijn er nog vele andere mogelijkheden. Uiteraard hebben wij voor vegetariërs, diëten en allergieën goede alternatieven. Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvend gesprek aangaan waarbij wij u kunnen vertellen wat er zoal mogelijk is? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op. Onze catering is te bestellen vanaf minimaal 20 volwassenen)

 

Bezorging

Bezorgkosten
Bestellingen binnen een straal van 10 km van de SchildHoeve met een waarde van meer dan € 100,00 worden gratis bezorgd. Voor overige bestellingen binnen een straal van 10 km van de SchildHoeve berekenen wij € 10,00.
Voor bestellingen buiten een straal van 10 km van de SchildHoeve berekenen wij € 1,15 per kilometer extra, heen en terug.

Materialen
Alle serviesgoederen, tafelzilver, tafels, stoelen, linnengoed en andere door ons ter beschikking gestelde non-consumptieve goederen blijven bezit en/of eigendom van ons.
Schade aan of verlies van deze goederen door opdrachtgever of zijn genodigden of personeelsleden veroorzaakt, moeten door opdrachtgever tegen kostprijs worden vergoed.
Wij stellen het op prijs als u de materialen terug komt brengen, indien dit niet mogelijk is kunnen wij deze ophalen tegen de kosten die ook vermeld staan bij de bezorgkosten.

Annuleringen
Annuleringen dienen per mail te geschieden via info@deschildhoeve.nl, tenminste 24 uur voor levering van de bestelling.
Bij annulering na 24 uur voor levering zijn wij genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen in verband met reeds ingekochte producten.

Neem contact met ons op

 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions