Condoleancebijeenkomst organiseren in Drenthe

Het verlies van een dierbare valt doorgaans erg zwaar, waardoor u zich geen zorgen wenst te maken over de condoleancebijeenkomst na afloop van een begrafenis of crematie. Gasterij de Schildhoeve in Drenthe neemt uw zorgen over deze condoleancebijeenkomst graag van u over. Tijdens deze condoleancebijeenkomst hebben uw gasten de mogelijkheid om u te condoleren, of even bij te praten met een kop koffie en een hapje. Onze locatie, de Fluitenberg nabij Hoogeveen, is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Op onze parkeerplaats kunnen circa vierhonderd auto’s gratis parkeren, zodat er voldoende ruimte is voor al uw gasten. Ook voor een volledige herdenkingsdienst, uitvaartplechtigheid of afscheidsceremonie bent u ons aan het juiste adres.

Een condoleancebijeenkomst die bij u past!

Voorafgaand aan de condoleancebijeenkomst in Hoogeveen luisteren we graag naar u wensen en persoonlijke voorkeuren, om de condoleancebijeenkomst zo persoonlijk mogelijk te maken. Wilt u bijvoorbeeld enkel koffie of thee tijdens de bijeenkomst, of wenst u dat er ook verschillende andere drankjes geschonken worden? Naast een drankje zorgt onze catering, indien gewenst, voor bijpassende hapjes.

Ook de sfeer in onze zalen is geheel naar eigen inzicht in te vullen. Wilt u bijvoorbeeld een zakelijke sfeer tijdens de condoleancebijeenkomst in Hoogeveen, of krijgt een losser geheel uw voorkeur? Zo zoeken we samen naar de perfecte samenstelling voor een waardig afscheid van uw dierbare. Na afloop van de condoleancebijeenkomst bieden we u de mogelijkheid om te dineren met uw gasten, waarbij u de keuze heeft tussen een warm en koud buffet of diner.

Een condoleancebijeenkomst in Hoogeveen

Bent u benieuwd wat wij voor uw condoleancebijeenkomst, afscheidsplechtigheid of herdenkingsdienst in Hoogeveen kunnen betekenen? De medewerkers van Gasterij de Schildhoeve staan u graag geheel vrijblijvend te woord, om u meer te vertellen over de mogelijkheden die wij u bieden.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions